Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla bendede hic olmazdi tam 28 gün dedimi nerdeyse saatinde olurdu hatta ben 4 günü özellikle bekledim canimki dedim 3. günü gecirirsem kesin diye düsünüyodum ama maleseff güzelim
bu arada beni yanlis anlama böyle umutsuz konusuyom diye ama üzülmeni istemiyorum cünkü ben cok yipranmistim canim ve nerdeyse esimle ayriliyoduk.... tabi karar senin ama test insani rahatlattii icin bence yap

cok haklisin canim arkadasim ama ben bu ay hic uzulmuyorum aksine bu ayda esim cok uzuluyor esim az evel tel acti ve son 10 dakika diyor sasdim kaldim canim ya once ben aglar takardim bu ay da sira onda acikcasi bende cok korkuyorum icimdeki hic regl diyor sirt bu bebek yuzunden isten ayrildim bakalim bu simdide yoksa dinlenmeyle deniycem nasip artik allahim gor su bicare kullarini.cok zor bu bekleyis canim ya allahim hepimizin yardimcisi olsun.

canim lost_angel arkadasimizda nasil olmustu bilgin varmi yani kac gun nasil bi uste gorme olmus.yani normal regl mi olmus.

ayy canimm ya onlar icinde ne kadar zor aslinda göstermemeye calisiyolar ama bizden daha cok etkileniyolar ..anliyorum canim insallah hamissindir bütün kalbimle bunu diliyorum senide en alt listede görürüz insallah ..
evet bu bekleme acayip geriyo insani günü birak saatler gecmiyo adetten öncesine garanti veren testler var onlardan yapabilirsin canim kesin sonuc veriyo neydi o marka vardir belkide belcikada da claerblue buydu galiba adi ....ii yapmisin canim isten ayrilmakla belkide onunda faydasi olur canim

ayyy ben bile senin kadar heyecanlandim bakalim ne olacak allahtan hayirlisini diliyorum senin icin

cok tsk ederim canim tesdek oldugun icin su icimdeki korkuyu bi atlata bilsem hemen test edicem ay bide tek cizgi cikarsa diye korku var

canim lost_angel arkadasimizda nasil olmustu bilgin varmi yani kac gun nasil bi uste gorme olmus.yani normal regl mi olmus.

Canim tam olarak hatirlamiyorum dogruyu soylemem gerekirse ama galiba normal adet olmustu ve sonra doktora gittinde ogrenmisti galiba hamis oldugunu..

Lost_angel bunlari okuyorsan bizleri aydinlatabilirmisin canim?

Ve ya diger arkadaslardan bilen varsa anlatabilir mi?