Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

en son 8 ekim'de adet oldum.klomen kullanmıştım.yumurta kendiliğinden çatladığı için çatlama iğnesi vermedi doktor.bekleyeceğiz dedi.bugün 8 kasım ve adet olmadım daha.sonucun ne olacağınıda merak ediyorum.hayırlısı bakalm.🙂

Son düzenleme:

inşallah canım normalde tam 30 gün olmuş eğer 27 günde ir adet oluyorsan 3 gün geçmiş test yapsaydın keşke. hakkında hayırlısı olsun

hayırlısı olur allahım gönlüne göre verir inşallah...evet bunun sorunu bile başka güzel 1sene bunu bekledim ben paşa paşa çekerim yeterki sağlıklı hayırlı bir evladım olsun..
Slm Eyşancığım nasılsın arkadaşım bneim sana birkaç sorum olucaktı,canım sen rahim filmini nere ve ne kadara çekindin?vede devlet karşılıyormu kendin isteyip bu filmi çektirebilirmiyiz yoksa illa dr.unmu istemesi gerekiyor vs vs bu konuda beni bilgilendirirsen sevinirim canım sevgiler..

Merhaba Hazal kusura bakma biraz gec yaziyorum hafta sonu yogundum o yuzden giremedim foruma..

Hmm canim ben belcikaya cok yakinda degil Utrechti biliyormusun? oraya yakin bir yerde kaliyorum..Belki burdada vardir ben tam olarak bakmadim.. Belcikada hangi dukkanlarda satiliyor? Ben ona gore burda bakayim eger bulamazsam sana yazarim tekrar.

Seninde dun/bugun regl gununmus nasil oldu? var mi bir belirti? insallah gelmez canim..

Canim benim rica ederiz hepimiz burda birbirimize destek olmak icin variz.. Bizi bizden baska kimse anlamaz..

Cok sevindim sizin adiniza hemen umutsuzluga kapilma demistim canim insallah Rabbim bizede bebisler nasip edecek gunu geldigi zaman..

Bende moralim bozuk oldugu zaman kolay kolay birsey yapmak istemem 🙂 Ama tum hafta sonu temizlik yaptim hahah.. Aslinda moralimin duzgun olmasi icinde bir nedenim yoktu ama 🙂

Regl tarihin ne zaman canim?