Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ah canim bu konuda tecrubem yok ki sana yardimci olsam.. Yani ne bileyim kasik agrisi ve akinti faylalasmasi belirti olarak biliniyor ama bazen insan kendi kendinede kasik agrisi yapiyor stresten.. Mesela ben gecen ay oyle yaptim.. Ama simdi fark ediyorum kendi kendime abartmisim 🙁

Bekleyip gorecegiz canim sabir en onemlisi..

valla yumurtaldımmı yumurtlamadımmı bilmiyorum nasıl anlıyacağımıda bilmiyorum... bildiğim tek şey bir iki aydır ilaç kullnadığım bu ayda yumurtmaın iyi büyüdüğü doktorumun harika dediği ve çatlatma iğnesi verdiği ve ilaçlarbide kocişle çalışmalar iştee... Artık adetin geçince geleceksin dedi .... şimdi stnadart herzamanki gibi BEKLEMEDEYİM ölecem meraktan...araştırıyom gebelik belirtilerini tam oalrak hiçbiri yok gibi bende erkenmiki bilmiyom off yaa... çatlayacam beklemedeyim

yazgülüm sen kuru soğanı sofrandan eksik etme bide kuru incir ye hergün birkaçtane bol bol brokoli bamya tüket bide ilişkiden sonra ayaklarını yukarı kaldır bir saat kadar uzan kalkma bide bide sabahları aç karnına süt iç yarım saat kadar sonre yemek yee...
😀 bunları araştırdım aylarcada ordan biliyom ve uyguladım bakalım artıkkk BEKLEMDEYİM😀

Canim sen doktor kontrolunde ilaclar kullanarak yapmissin o yuzden bir sorun oldugunu dusunmuyorum.. Benim kontroller yeni basladi daha onumuzde hafta bazi sonuclar gelecek tek dilegim olumsuz birsey cikmasin.. Insallah cikmaz.. Ben bekliyorum ama oncelikle bu test sonuclarini.. Buradada kafami dagitmaya calisiyorum ne yapayim bacim..

Dur sen catlama kiz ne olacak Rabbim yazdiysa alnimiza mutlaka olacak birgun.. Hem oyle belirtileri falan arastirma insan ister istemez kendinde onlari ariyor.. Hem daha bence cok erken oyle mide bulantisi falan olmasi icin..

hayırlısıyla test sonuçların iyi çıkar inşallah canım benim duacıyım sana valla... allah en kısa zamanda dileğini kabul eder inşlh ...ama yazdıklarımıda uygula bence bellimi olur dimi🙂)

ay pekte sevmem ama mecburen hepsinden tuketecegim artik.. Brokoli cok severim zaten 2-3 gune bir tuketirim.. Incirde severim ama burda oyle guzel incir bulmak baya zor ama bulmaya calisacagim.. Sogan artik ekmek arasi soganda olsa yiyecegim hihi 🙂

Iliskiden sonra bekliyorum dedigin gibi ama 1 saat degil...15-20 dk falan sonra bunalti geliyor bana kendimi banyoya atma hissi doguyor kalkiyorum 🙂

Sutte pek icmem ama onada evet ne yapalim..

Kiz professor doktor gibi olmussun arastira arastira haha 🙂

hayırlısıyla test sonuçların iyi çıkar inşallah canım benim duacıyım sana valla... allah en kısa zamanda dileğini kabul eder inşlh ...ama yazdıklarımıda uygula bence bellimi olur dimi🙂)

Sagol gulum bende dua ediyorum hepimiz icin.. Rabbim hepimizin gonlune gore versin ve bizim kucaklarimizi bos birakmasin insallah..

Evet canim doga bize bir suru saglik recetesi sunmus neden olmasin sogandan, incirden, sutten brokoliden kimseye zarar gelmez.. Yani yedigimiz zaten hic bir yan etkisi olmayacak seyler.. En azindan denemis oluruz..

biraz öle olduu galiba
valla herkesten dinlerim araştırırımm ben biraz takıntılıyımdırda düşünmeye başladım başlayalı araştırmalar soruşturmalar çoğaldı bende ondan