..
Bu arada esinle aran nasil oldu? bi ara o adet oldugun donemlerde sorunlar yasadik demistin simdi iyidir insallah? Kendimiz strese girip eslerimizide strese sokuyoruz degil mi..
ewet canim dedigin markanin testini almistim kesin oda vardir alayim bakalimmmm
gbt mi yazayim sana 😀 ben 24 yasindayim 2 senelik evliyim yani 24 kasimda 2 olacak 9 aydir deniyoruz yani korunmuyoruz henüz dr hic gitmediim dediim gibi termin 12 ayda
ewt canim simdik yeni yeni düzeliyo gibiyiz cok kötüydü canim ya nerdeyse ayriliyooduk insani okadar kötü etkiliyoki aslinda onlarin ne sucu var dimi ama gelde bunu anllat bana iste cok sacmaladim o aralar ama cok sükür kendime geldim
en az onlarda bizim kadar üülüyolar halbuki ama göstermedikleri icin düsünmüyolar saniyoruz
canim bu arada benim internet cok yavas galiba baya bi gec yazziyorum cünkü gec okuyorum kusuruma bakma ve tabi ilgilendiin icin cok tesekkür ederim
arkadaşlar merhaba ben gündüzleri çalışıyorum (öğretmenim ) o yüzden siteye giremiyorum ancak akşamları bakabiliyorum bitkisel kürler için yeni bir sayfa açtım bitkisel kürler başlığı altında aradığınız kürleri orda bulabilirsiniz bilgileri oradan paylaşalım bu kürleri uygulayanlar sonuçları paylaşsın lütfen
selam kızlar
ben bu ay ovulasyon testi aldım şansımı bi de testle denemeye karar verdim
fakat sizinle de paylaşmak istiyorum yaşadıklarımı çünkü yumurtlama günüyle ilgili biraz şaşırttı beni bu test
ben en son 19 ekimde regl olmuştum yani bugün regliden sonraki 16.gün hala ovulasyon yok test negatif halbuki bana kalsa 1-2 gün önce yumurtladığımı düşünürdüm..zaten görüntü de ona uygundu yani yumurta kıvamında akıntı falan vardı..
yalnız testteki ikinci çizgi dün daha hafifti bugün biraz daha koyu yani yarın öbür gün gibi koyulaşma olması yani yumurtlamanın yaklaşması lazım bu durumda
bakıcaz bakalım ben yazıcam neler oldu diye en azından yumurtlama gününü bilemeyen arkadaşlar yararlanır bence reglisi saat gibi olmayanlar mutlaka ovulasyon testinden yardım alsın arkadaşlar belli olmuyo çünkü bu durumda
bazen belirtiler bizi yanıltabiliyo bende yumurta kıvamında akıntı vardı ama yumurtlamamışım işte..
o yüzden yardım almakta fayda var diye düşünüyorum
herkese kolay gelsin hepinizi öpüyorum
günaydın arkadaşlarr bugün nasılsınız bakalımm🙂 ben hala BEKLEMEDEYİM koskocaa 8 günnn kaldıııı🙂 hadi bakalım hayırlısııııı🙂herkese güzel sağlıklı sorunsuz günlerr...
ewet canim dedigin markanin testini almistim kesin oda vardir alayim bakalimmmm
gbt mi yazayim sana 😀 ben 24 yasindayim 2 senelik evliyim yani 24 kasimda 2 olacak 9 aydir deniyoruz yani korunmuyoruz henüz dr hic gitmediim dediim gibi termin 12 ayda
ewt canim simdik yeni yeni düzeliyo gibiyiz cok kötüydü canim ya nerdeyse ayriliyooduk insani okadar kötü etkiliyoki aslinda onlarin ne sucu var dimi ama gelde bunu anllat bana iste cok sacmaladim o aralar ama cok sükür kendime geldim en az onlarda bizim kadar üülüyolar halbuki ama göstermedikleri icin düsünmüyolar saniyoruz
canim bu arada benim internet cok yavas galiba baya bi gec yazziyorum cünkü gec okuyorum kusuruma bakma ve tabi ilgilendiin icin cok tesekkür ederim
Evet canim bende tahmin etmistim ordada oldugunu sen bi bak..
Hmm yasitiz o zaman seninle 🙂 bizimde bu hafta bir sene olacak evlilik yildonumumuz 🙂
Evet canim hatirliyorum 12. aya randevu vermis doktor.. Buralarda uzadikca uzatirlar demi.. Ne guzel TR'de cabuk basliyorlar tedaviye falan..
Aman canim siz evinizin huzurunu koruyun Rabbim elbet birgun bizlerede nasip eder anne olmayi.. Eslerimize bu kadar yansitmamaliyiz onlarda uzuluyor o zaman.
Rica ederim canim burda herkes birbirine destek olmak icin toplaniyoruz o yuzden hepimiz elimizden geleni yapiyoruz..
selam kızlar
ben bu ay ovulasyon testi aldım şansımı bi de testle denemeye karar verdim
fakat sizinle de paylaşmak istiyorum yaşadıklarımı çünkü yumurtlama günüyle ilgili biraz şaşırttı beni bu test
ben en son 19 ekimde regl olmuştum yani bugün regliden sonraki 16.gün hala ovulasyon yok test negatif halbuki bana kalsa 1-2 gün önce yumurtladığımı düşünürdüm..zaten görüntü de ona uygundu yani yumurta kıvamında akıntı falan vardı..
yalnız testteki ikinci çizgi dün daha hafifti bugün biraz daha koyu yani yarın öbür gün gibi koyulaşma olması yani yumurtlamanın yaklaşması lazım bu durumda
bakıcaz bakalım ben yazıcam neler oldu diye en azından yumurtlama gününü bilemeyen arkadaşlar yararlanır bence reglisi saat gibi olmayanlar mutlaka ovulasyon testinden yardım alsın arkadaşlar belli olmuyo çünkü bu durumda
bazen belirtiler bizi yanıltabiliyo bende yumurta kıvamında akıntı vardı ama yumurtlamamışım işte..
o yüzden yardım almakta fayda var diye düşünüyorum
herkese kolay gelsin hepinizi öpüyorum
Evet canim cok haklisin bende ayni seyi yasadim.. Hesapladigim tarihten cok daha once yumurtlama oldugunu ovulasyon testi aldiktan sonra farkina vardim.. Belkide cogu arkadasimiz bu yuzden yanlis hesapliyor..
Bende daha beklemedeyim ve test kullaniyorum bu aralar positif cikmasini bekliyorum ama daha henuz cikmadi. Hayirlisi bakalim..
günaydın arkadaşlarr bugün nasılsınız bakalımm🙂 ben hala BEKLEMEDEYİM koskocaa 8 günnn kaldıııı🙂 hadi bakalım hayırlısııııı🙂herkese güzel sağlıklı sorunsuz günlerr...
ama amaa ben hamilelik belirtilerini yaşamıyorum galiba 🙁 ne bileyim daha erkenmi yoksa bendemi sorun yoksa boşamı gitti bu ayda bilemiyom🙁 arada bi kasıklarımı hissediyom bide akıntım fazlalaştı başkada bişey yok gibi son 3-4 gündür...