Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

öffff delircem kızlar sizinde bağlantınız sürekli kesiliyırmu yaa delircem iki satır yazı yazıcam şurda düşe kalka hal kalmadı hayu😕 bu arad yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin sefe getirdin inşallah gönlünün istediğine kavuşursun canım

Aksam mesaisine mi geciyorsun canim? Aksam yaninda olanlara Allah sabirlik versin
h 🙂

Amin canim Allahim insallah hepimizin yuzunu guldurur en kisa zamanda..

Hayirli aksamlar sana.. gorusuruz

Canim benim baglantimla bir sorun yok cok sukur.. sende dikkat et duserken kirma bi taraflarini :laugh:

yeni gelen arkadas h.g. aramiza cok üzüldüm canim allah insallah bu sefer sana bagislar bebisiniii

evet ya bende de ayni ne okuya biliyom ne yazabiliyom düs kal düs kal sinir oldummm

ya ben 24 kasimda adte oldum eger alirsam ne zaman test yapmam lazim canim yumurtlamatestini
ordaysan canim cvp verirmisin bana yazgülüüm beniiiimm

Canim normalde relg dongun kac gun? 28 gun ise yarin baslasan iyi olur test yapmaya.. ama daha uzunsa bir kac gun sonrada baslayabilirsin.. Benimki duzensiz oldugu icin ben genelde adet gunumde 11 gun sonra falan basliyorum.. Yani en son 20 ekimde adet olmustum 1 kasimda testlere basladim kacirmayayim diye..

Bu arada benim baglantida yavaslamaya basladi herhalde sorun sitede biraz..

esim gelince gitsin sorsunda alsin bakalim insallah bundan bisey anlarimda bu ay bi sonuc aliriz
beklemenin bu kadar acitici olduunu biilmezdim valla yaaa of bune

benim adetlerim aslinda cok düzenliydi 28 günü sasmazdi ama kafaya cok taktim galiba o yüzden son üc ayda degisti 1 er gün derken bu ayda tam 4 gün gecikti canim tam test yaptim hemen arkasindan geldi ve benide cok yipratti öyle olmasiii

eee baska evde deneyecegim seyler varmi yani bana önerecegin canimm??

Aldir canim bunu mutlaka biraz daha emin oluyor insan en azindan.. Dijital olanini bulabilirse onu alsin canim cunku digerleri biraz anlamasi zor oluyor insan emin olamiyor.. Clearblue markasi var bilmiyorum ordada varmi bence var cunku benim aldigimin uzerinde almancada yaziyor.. Olmazsa yarin gider kendin alirsin..

Canim taktigin zaman gercekten gecikiyor.. Hamilemiyim acaba derken beyinde ne oluyorsa adet gelecek gibi oluyor gelmiyor.. Sonra test yapinca bir sekilde rahatlama oluyor ve hemen geliyor.. Bende yasadim canim bunu bir kac defa..

Evde onerebilecegim ne olsun canim bazi arkadaslarin vardi onerileri bazi kurler yani.. onlari uygulayabilirsin.. Ben bu aksam sogan kurune baslamayi dusunuyorum.. Ari sutu iyi oluyor diyorlar ama nerden bulabilirim bilemiyorum..

Bu arada esinle aran nasil oldu? bi ara o adet oldugun donemlerde sorunlar yasadik demistin simdi iyidir insallah? Kendimiz strese girip eslerimizide strese sokuyoruz degil mi..

Bu arada canim yas kac senin?

Canim benim cikmam lazim simdi is cikis saatim geldi.. yarin buralarda olurum insallah yine.. Tabiki is yeri siteyi yine yasaklamazsa 🙂

Herkese hayirli aksamlar.. kendinize ii bakin.. opuyorum