Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canim bu ovulasyon testi nasil oluyoki bilmiyom yeni duydum alayim bakalim yarin eczaneden
evet canim almanyadayim frankfurta yakinim yani 1 saatcik falan
tavuktan tek farkimiz o hep yumurtluyo ise yariyo ama biz yumurtlasakta ise yaram

aciklarmisin canim bana bu ovulasyon testini

Bi al dene canim denemekte fayda var her kacirdigimiz ay bizi istemeden umutsuzluga surukleyebiliyor cunku 🙁

hehe evet tavuk gibi kontrol edip duruyorum iste ne yapayim canim kacmasin istiyorum..

Sagol canim Rabbim hepimizin evliliginde, evinde mutlulugu, huzuru eksik etmesin..

Sizede nice nice 15 aylara canim..

yarım kaldı lafım anacım🙂
Aman iyi olsun bacım allah hepimize iyilik güzellik SABIR ve sonrada BEBİŞLER versin AMİNNNNNN....

Anlatayim canim hemen.. Bu testler eczanede veya parfumeri diyorlar burda orda ne diyorlar bilmiyorum oralarda oluyor.. Iki cesiti var burda dijital olan ve normal olan.. Ben dijital olanini kullaniyorum cunku normal olani ben pek okuyamiyorum..

Icinde 7 tane var benim aldigimin.. 7 gun icin.. Mesela senin en son adetin 20 ekimde basladiysa bunun uzerine 12 gun ekliyorsun.. 2 kasimdan itibaren test yapmaya basliyorsun hergun.. diyelimki senin yumurtlaman 5 kasimda mi olacak o zaman test 4 kasimda pozitif cikiyor.. Cunku test positif ciktigi zaman 24 saat ile 36 saat icinde yumurtlama olacak anlamina geliyor.. positif ciktigi andan itibaren calismalara hiz veriyorsunuz canim..

Umarim anlatabilmisimdir.. Eger merak ettigin baska seyleri varsa sorabilirsin..

amiiiiiiiiiiiinnnnnnnn canım önce eşimizle mutluluk, huzur sonra bebiş gelsin inşallah.

Ahanda gızlar bende geldim sohbetin ortasına yumuşak bir giriş yapam😀 nasıısınız gençlik?

Hoşgeldinnnnn baya yumuşaktı giriş

valla üstüme alınayımmı bu nasılsınız gençliği bilmiyom ama ben yinede cevap vereyim ben BEKLEMEDEYİM 🙂)) şimdi yazgülü bayılacak benim bu beklemedeki hallarime ama 🙂 sen nasılsın