Hahaha bilmiyorum canim sanmiyorum tok tuttugunu ama idare edecegiz artik :laugh: ya bu defada kocis yanima yaklasamayacak sogan kokusundan..
Ama ben severim.. yani yemeklerde severim cig pek sevmem ama olsun yiycem.. hodri meydan sogan efendi..
Canim ates olcmenin bi anlami yok cunku atesin yukseldigi zaman yumurtlamissin demek oluyor.. yani kacirdigin anlamina geliyor.. Benim sana tavsiyem ovulasyon testi kullan.. ben her aksam ayni saatlerde yapmaya calisiyorum hergun gosteriyor yumurtlayip yumurtlamayacagimi (tavuga dondum bu arada).. positif ciktigi zaman 24-36 saat arasinda yumurtlayacagin anlamina geliyor ve calismalara hiz veriyorsun..
Benim canim yurt disinda olan.. Hollandadayim.. Sende Almanyadandin galiba.. Neresinden?
canim bu ovulasyon testi nasil oluyoki bilmiyom yeni duydum alayim bakalim yarin eczaneden
evet canim almanyadayim frankfurta yakinim yani 1 saatcik falan
tavuktan tek farkimiz o hep yumurtluyo ise yariyo ama biz yumurtlasakta ise yaram
canim bu ovulasyon testi nasil oluyoki bilmiyom yeni duydum alayim bakalim yarin eczaneden evet canim almanyadayim frankfurta yakinim yani 1 saatcik falan tavuktan tek farkimiz o hep yumurtluyo ise yariyo ama biz yumurtlasakta ise yaram
Anlatayim canim hemen.. Bu testler eczanede veya parfumeri diyorlar burda orda ne diyorlar bilmiyorum oralarda oluyor.. Iki cesiti var burda dijital olan ve normal olan.. Ben dijital olanini kullaniyorum cunku normal olani ben pek okuyamiyorum..
Icinde 7 tane var benim aldigimin.. 7 gun icin.. Mesela senin en son adetin 20 ekimde basladiysa bunun uzerine 12 gun ekliyorsun.. 2 kasimdan itibaren test yapmaya basliyorsun hergun.. diyelimki senin yumurtlaman 5 kasimda mi olacak o zaman test 4 kasimda pozitif cikiyor.. Cunku test positif ciktigi zaman 24 saat ile 36 saat icinde yumurtlama olacak anlamina geliyor.. positif ciktigi andan itibaren calismalara hiz veriyorsunuz canim..
Umarim anlatabilmisimdir.. Eger merak ettigin baska seyleri varsa sorabilirsin..
valla üstüme alınayımmı bu nasılsınız gençliği bilmiyom ama ben yinede cevap vereyim ben BEKLEMEDEYİM 🙂)) şimdi yazgülü bayılacak benim bu beklemedeki hallarime ama 🙂 sen nasılsın