Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Haha kocisi gordugum yok ki bu aralar is gucten yakaladigim zaman tam gaz calisma yapacagim 🙂 Ihmale gelmiyor dogru soyluyorsun canim..

Nazemcigim bizde aslinda cok stres yapiyoruz ama ise yaramadigini fark ettigimiz icin rahat olmaya calisiyoruz.. En dogrusu bu galiba.. Yas genc olsa ne olacak canim gunden gune yaslaniyoruz 🙁

Bu arada canim sen nerdensin?

yani olmayacakasa stres yapsakta olmayacak yapmasakta olmayacak. neden hayatımı olcak olmıcakla tek bebek üstüne yaşıyayımki. şu an çalışıyorum ve evimi çok lüks yapmak için uğraşmaya başladım. en azından yapabileceğim elimde olan şeyler için uğraşacağım. bebek meselesi allahımın bileceği iç. tedavimi olurum elimden geleni yaparım olursa olur. gerisi rabbimin. ama çok para kazanıp evimde konforlu yaşamak benim elimde bunu için uğraşacağım artık. bebek olacak olmayacak diye hayatımı zehredemiycem. bebek olmazsa da öelcek değilim allahım bana ve eşime sağlık versin. mutlu mesut yaşıyalı. yaşım gelincede gider bir esirgeme kurumundan bebeğe sahip çıkarım en azından birinin hayatını kurtarırım. allahım bana belki bunu uygun görecek ve birini hayatını kurtarmamı istiycek. rabbimin gücü o bilir. yaşamaya bakalım arkadaşlar. eşimizede hayatını yaşatalım biz üzüldükçe onlard üzülüyor.

ben gaziantep canım🙂 benim kocişte şehir dışında iyimi son 7 gün boşa gidecek ama umarım önceki çalışmalar işe yaramıştır🙂 halla beklemedeyim beklemedeyim🙂)yaramamışsa artık önümüzdeki ay kocişe fazla mesai yaptıracam 🙂 körün aradğı bi göz allah verdi iki göz olur herhalde
🙂))