Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba duygucum naber canım nasıl gidiyor
saol hastayım canım ya daha atlatamadım ayrıca reglimin son günlerini ikisi bir çekilmiyo valla çok zor bi hafta yaşadım bide baya sancılı bi regli dönemi geçirdim allaha şükür biraz kendime geldim ama bu seferde eşim rahatsız 🙂 salgın var galiba sen nasılsın hayatım nasıl gidiyor hayat

oooo geçmiş olsun canım, ben de bu ayki(ekim) reglimi acayip kötü geçirdim, enfeksiyon ve regl bir arada gitmiyor 🙂 çok geçmiş olsun ikinize de.

ben de bugün ürolojiye gittim, idrar tahlili verdim 2 tane, bakalım sonuç ne olacak? dünden itibaren de yumurtlama dönemine girdim ama hayırlısı bakalım bilmiyorum canım. bu arada bir de kadın doğum uzmanına gideceğim.

arkadaşlar ben size kötü örnek olmak istemem ama bende çok istiyorum inşallah en kısa zamanda muradınız olur banada dua edin hamilelerin duası olur inşallah bu arada ben yıllardır anne olamadım

merhaba arkadaşlar füsun tarifini paylaştığın için teşekkürler ben bu soğan konusunuda birkaç şey eklemek istiyorum tıpkı füsunun dediği gibi soğanları doğrayıp üzerine sumak serptikten sonra bunu yemekten önce erkek ve kadın her ikisininde yemesi lazım birde özellikle adet düzensizliği olan bayanların hamile kalmayı kolaylaştırabilmek için iki kür uygulayabilirler 1- soğan kürü 2- incir kürü

soğan kürü
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.

Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.

Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir. İbrahim SARAÇOĞLU'nun Diğer Kuru Soğan Kürleri

Prof.Dr. İbrahim SARAÇOĞLU

birde bu soğan kürünün her seferinde taze olarak kaynatılması ve yemeklerden en az 15 dakika önce tüketilmesi lazım tarifde öğle ve akşam diyor fakat Saraçoğlu sabah akşam veya akşam yemekten önce ve yatmadan önce olacak şekilde uygulanabilir diyor
en etkili olduğu dönem ise adetiniz bittikten 7 gün sonra başlamanız bu kürle hamile kalan birçok bayan olmuş inşallah bizede faydalı olur