Evet canım artık eskisi kadar giremiyorum Kur-an Kursuna başladım aynı okul gibi sabah 8 öğlen 1 erken kalktığım için erkenden yatıyorum ve öğleden sonra dersten çıkıncada yemekti temizlikti derken fırsat bulamıyorum hiç,neyseki bugün tatil😀 ama arada bir göz gezdiriyorum ne var ne yok bizim meleklerde diye😀
hayirli cumalar kizlar görüsmeyeli nasilsiniz??
los angel canim senide coook tebrik ederim allahim seni sevindirdigi gibi bizleride sevindirir insallah allah herkesin gönlündekini versin...
bu güzel hayirli günde kim neyi kalpten diliyosa o gerceklesir insallah....
kendinize ii bakin üzülmeyin,yorulmayin,allaha emanet olun ,,,,,,,,
Lost_AngelCanım gözün aydın inan çok sevindim,Eyşancığım ayrıyeten senide tebrik ederim canlarım Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahLost_Angel benim sana bir kaç sorum olucaktı,Hatırlarsın benimde dış gebeliğim olmuştu 4 ay önce ve ben tekrar hamile kalmak istiyorum yeni gittiğim dr.6 ay beklemene gerek yok demişti ancak beni ameliyat eden dr.umda 6 ay beklememi söylemişti,ama ben o kadar beklemek istemiyorum ve bu ay 6 adet yumrta oluşmuş dr.bu ay bile gebelik olabilir dedi ama sen 6 deniyorduk demişsin yani hemen bir gebelik oluşması zor mu diyorsun?benim adetime 5 gün var ve göğüslerim acayip derecede hassaslar dokunmadan bile acıyorlar,daha 8 gün varken BETA HCG baktırdım negatif çıktı acaba erkenmidir ki?
Canım teşekkür ederim hepimiz inşallah.Canım sen çok istediğine göre hazırsın zaten doktor bana ameliyattan sonra ilk reglini bekle ondan sonra kalabilirsin dedide olmadı zaten ben kafamı toplayamamıştım ovulasyon günlerini falan tutamıyordum relim düzenli değildi.Sen fırsatın varken kalmaya çalış işallah şimdi hamilesindir canım kirpiklerine bak benim ilk sinyali onlar verdi reglime 2-3 gün varkende emin olamamıştım.Hayırlı haberini alalım seninde inşallah 🙂
Canım teşekkür ederim hepimiz inşallah.Canım sen çok istediğine göre hazırsın zaten doktor bana ameliyattan sonra ilk reglini bekle ondan sonra kalabilirsin dedide olmadı zaten ben kafamı toplayamamıştım ovulasyon günlerini falan tutamıyordum relim düzenli değildi.Sen fırsatın varken kalmaya çalış işallah şimdi hamilesindir canım kirpiklerine bak benim ilk sinyali onlar verdi reglime 2-3 gün varkende emin olamamıştım.Hayırlı haberini alalım seninde inşallah 🙂
Canım şimdi sen söyleyince kalkıp aynada baktım,alt kirpiklerim yan yan duruyorlar ama bunlar daha önce varmıydı hiç bilmiyorum,benim en büyük şikayetim göğüslerimdeki o acı ve hassasiyet,bu arada allahtan benim adetim düzenli,dr.6 tane yumurta oluşmuş dedi 15 ile 20 si yumurtlama günümdü bizde o günleri hergün olarak değerlendirdik ama bilemiyorum tutmuşmudur?ay yaa çok heyecanlıyım daha 8 gün varken kanda baktırdık çıkmamıştı hayal kırıklığına uğradım walla😕
Birde pazartesi test alıp yapsam çıkarmı acaba muallaktayım yaa😕 çünki benim adetim 5 indemi yoksa 6 sındamı başlaıd tam olark bilemiyorum 5inde çikolata renginde akıntım vardı ogün hiç devam etmedi 6sında tekrar kanamam başladı eğer 5ni baz laırsan 1inde adet olmam gerek ama 6sını baz alırsakta 3nü beklemem gerek acaba pazartesi çıkarmı ki?delircem meraktan yaaww😕