Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet her evlilikte olabiliyor ama ben olmasın istiyorum, inşallah düzelir. inşallah senin de her dileğin yerine gelir..
canım arkadaşım bak bende bi kaç şey söylemek istiyorum çünkü ben buraya katıldıkdan sonra hernekadar sık giremesemde çok rahatladım yazılanları okudukça arkadaşlarımın desteğini aldıkca rahatladım ben 7yıllık evliyim 8 gireceğim hatta ve eşimle anlaşarak evlendim yani 10 senedir birbirimizi tanıyoruz ama 7yılda en az 7 defa çok ciddi ayrılma kararı aldık ve ben en az 10 kere annemin evine gittim ama çok şükür 1senedir bütün problemleri aştık ve küs olduğumuzda sorunlu dönemimizde bile 2. çocuk kararı aldık ve halada istiyoruz yani hayat bişekilde sen istesende istemesende sana küçüklü büyüklü oyunlar oynuyor ama bu oyunların sonunda kazanan sen oluyorsun hem birşeyler öğrenmiş hemde hayata daha sıkı sarılmış oluyorsun o yaşadığım sıkıntılı 3 , 5 sene benden birçok şey götürdüğü gibi bana birçok şeyide kazandırdı çok şükür rabbimeki heerşeyde bir hayırvarki bu güzel günlerin kıymetini biliyorum artık herşey daha gzl ve dahada güzel olcak inşallah sabırlı ve azimli ol herşeyide takma kafana sorunsuz evlilik yok daha doğrusu sorunsuz bi hayat yaşam yok inan bana ve mutlu olmaya bak

çok sağol canım ewet öyle oldu üst üste allahım bundan kötüsünü vermesin rabbim aman sende iyi bak kendine 2sene önce ben bi oldumda önce bronşit sonra zatüriye zor toparladım valla

ayyy çok zor gerçekten ya hep öksürük gıcık yapıyo hırıltı var göğsümde inş.iyileşirim.
evet her evlilikte olabiliyor ama ben olmasın istiyorum, inşallah düzelir. inşallah senin de her dileğin yerine gelir..

keşke her istediğimiz hemen olu verse ama maalesef bu tatsızlıklarda evin tuzu biberi oluyo.allhım kimsenin yuvasını bozmasın aminnn canım sende çok sağol iyi dileklerin için.

Hadi kızlar ben de acıktım, birşeyler atıştırıp biraz evle ilgileneyim, yap yap iş bitmiyor nasıl bir şey bu anlamadım 🙂 var mı anlayannnn 🙂

Yine gelirim nasıl olsa evdeyim, görüşürüzzz.

slm kizlar nasilsiniiz?

fatoss seni tekrar görmek cok güzel allah acil sifalar versin annenede...seninde hakkinda hayirlisi sabrin sonu ii olacak insallahh..

cido marb valla insallah tekrar düzelirsiniz...bende cok kirginim bugün esime bilmiyorum sonumuz ne olur ama suanda hic ii görünmüyo bu ayki reglimin 4 sonra gelmesi beni cok etkiledii icin kendimde deilim ve o bunu anamiyo galiba yada ben ne yaptiimi bilmediim icin üzerine fazla gitmis olabilirim ..her neyse insallah atlatirsiniz.......

eweeet yukarda da bahsettiim gibi 4 sonra regl oldum ama neden geciktiki anlamadim normalde hep zamaninda olurdu sasirmazdi gününü.ve dediim gibi ben hala kendime gelöemedim ve sonunda adamlada arayi bozdumm düzelicek gibi deilizzz cünkü cok üzücü seyler yasadik dün.bu arada dr randevu aldim ama taaaaaaaaaaaaaa 12 ayin 14 ne verdi gerci zaten belkide gerek kalmaz esimle düzelmezsek sizlerii cok öpüyorum arada ugramaya calisacagim kendinize dikkat edin allaha emanet olun dualarim sizlerle olacak ....................

üzülme canım arkadaşım benim cidoya yazdıklarımı oku allahın izniyle düzelirsiniz yaşananların etkisiyle ve olayın canınızı yakmaysıyla herşey bitti gibi geliyor ama eyer sevgi bağlılık varsa herşey düzeliyor inşallah sizlerinkide düzelir takma kafana beklemekten başka çare yok 2senedir bebiş bekliyorum ama yok napalım hayırlısı