İyi ya işte zeki bir kızının olması muhteşem. Benim yeğenim de 1 e başladı, onlarda ödev yapma konusunda zorlandı, ama şimdilik fena değil. Normal yani düşünsene hepsi oyun çağında. Bu sene zor olduğu için onlar da 2. yi düşünmedi.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.
Arzu başın sağosun canım, allah sabırlar versin. Anneannene de acil şifalar diliyorum. Kafamızda basit şeyleri sorun haline getiriyoruz, baksana daha önemlileri var. Size de geçmiş olsun.
sağol canım arkadaşım ewet malesef hayatta neler oluyor daha 29 yaşında arkasında 6.5ve2.5 yaşında 2kız çocuğunu bırakıp gitti arkadaşım ve bu beni çok etkiledi halime şükredip birkeredaha aileme sıkısıkı sarıldım 1tane kızım vardedim sağlıklı eşimle yuvamda huzurum yerinde sağlığım yerinde çok şükür dedim
sağol canım çok şükür biraz daha iyiyim.sen de bukadar umutsuz ve muysuz olmabakim her aile tatsızlıklar yaşanabiliyo ama çabuk geçici şeyler bunlar sıkma canını
Düzelir düzelir merak etme...Ben okul tatil olduğu için evdeyim. Reglim yine, bekledim ama olmadı, hayırlısı napalım. 2 aydır düzenli uğraşıyoruz ama olmuyor herhalde zamanı var.
sağol canım arkadaşım ewet malesef hayatta neler oluyor daha 29 yaşında arkasında 6.5ve2.5 yaşında 2kız çocuğunu bırakıp gitti arkadaşım ve bu beni çok etkiledi halime şükredip birkeredaha aileme sıkısıkı sarıldım 1tane kızım vardedim sağlıklı eşimle yuvamda huzurum yerinde sağlığım yerinde çok şükür dedim
Ayyy kıyamam ben o yavrulara 🙁( Allah kimseyi anasız-babasız bırakmasın. Allahım o meleklerin yüzüne güler inşallah da bahtları açık olur.
Tabiki haklısın buradan ders çıkarmamak mümkün değil. Çok şükür ailece sağlığınız yerinde. Sen de artık dert etme, tedavi yoluyla hayırlısıyla ikinciye sahip olursun. Daha yaşın da genç. Halimze şükredelim yaaa...
Ayyy kıyamam ben o yavrulara 🙁( Allah kimseyi anasız-babasız bırakmasın. Allahım o meleklerin yüzüne güler inşallah da bahtları açık olur.
Tabiki haklısın buradan ders çıkarmamak mümkün değil. Çok şükür ailece sağlığınız yerinde. Sen de artık dert etme, tedavi yoluyla hayırlısıyla ikinciye sahip olursun. Daha yaşın da genç. Halimze şükredelim yaaa...
ewet canım arkadaşım çok şükür bu günümüze rabbim o kuzucuklarımında yüzünü güldürsün bahtları açık olsun kızım gibi seviyorum ikisinide arkadaşıda kardeşim gibi seviyordum halada seviyorum ama herşeyin başında sonunda ortasında dediğimiz gibi inancımız var çok şükür buda rabbimin yazısı elbet birgün olacak rabbim günahlarını affetsin geride kalanlarına sabır versin
evet canım bana göre dünya tatlısı bir kızım var. 4 yaşında, şöyle rabbim bir de tombiş bir oğlan versin, başka istemem🙂 ne işle meşgulsün,öğretmen misin?
evet canım bana göre dünya tatlısı bir kızım var. 4 yaşında, şöyle rabbim bir de tombiş bir oğlan versin, başka istemem🙂 ne işle meşgulsün,öğretmen misin?
Ooo ne güzel demek 4 yaşında, inşallah 2. de bekletmez de hemen gelir. Oğlan olsa ne güzel işte birer çeşit olur ama boşver sağlıklı olsun da 🙂
Evet öğretmenim.