Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ewet canım öğretmenlerde aynı şeyi söylüyor hayırlısı inşallah hakımızda kızımın durumu daha önemli şuanda allahtanda zekası iyiki çok şükür şimdilik herşey çok güzel gidiyor arada zorlanıyoruz ama oda olacak artık

İyi ya işte zeki bir kızının olması muhteşem. Benim yeğenim de 1 e başladı, onlarda ödev yapma konusunda zorlandı, ama şimdilik fena değil. Normal yani düşünsene hepsi oyun çağında. Bu sene zor olduğu için onlar da 2. yi düşünmedi.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.

ayy canım benim seninde üst üste gelmiş herşeyin başın sağolsun ilk baştan.çok zor bi durum allahım ailesinede sabırlar versin.sizlerde acil şifalar canım aman dikkat edin kendinize bu aralar herkes hasta bak ben 2 hafta oldu hala düzelemedim bronşit başlangıcı olmuş ilçalar içiyorum sürekli

çok sağol canım ewet öyle oldu üst üste allahım bundan kötüsünü vermesin rabbim aman sende iyi bak kendine 2sene önce ben bi oldumda önce bronşit sonra zatüriye zor toparladım valla

Arzu başın sağosun canım, allah sabırlar versin. Anneannene de acil şifalar diliyorum. Kafamızda basit şeyleri sorun haline getiriyoruz, baksana daha önemlileri var. Size de geçmiş olsun.