fatoş hamişlik nasıl gidiyorrrrr,benimde yarın kontrolum var 6 aylık oldu oğluşummm,bakalım aylık kontrolunde bu ay neler değişmiş,cok tekmelıyoooooo uyutmuyo benı baya bı haşeri olacak sanırım🙂seninki harekete basladımı
Hayırlısı olsun canım hepimiz için. Sen de haklısın hani bir çocuğun var ama elbette ikinciyi istemek senin de hakkın. Bizlerde daha birinciyi bulamadık. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
aminnnnnnnn canımya nedesek boş yaradan rabbim elbet bizimde yüzümüzü güldürür birgün artık öyleki rüyalarımda bebeklerle çocuklarla uğraşıyorum kucağıma alıp seviyorum sevinçten uçuyorum çocuğum oldu diye ama uyanıncada içim acıyor üzülüyorum
aminnnnnnnn canımya nedesek boş yaradan rabbim elbet bizimde yüzümüzü güldürür birgün artık öyleki rüyalarımda bebeklerle çocuklarla uğraşıyorum kucağıma alıp seviyorum sevinçten uçuyorum çocuğum oldu diye ama uyanıncada içim acıyor üzülüyorum
Canım allah bize bebiş vereceği zamanı inan çok iyi biliyor, belki de senin şu an olmamasının en büyük sebebi kızının 1. sınıfa başlaması. Çocuğunuz 1. sınıftayken sakın 2. yi yapmayın, çünkü ilgilenemezsiniz. belki de senin sebebin bundandır. Canını üzme, inşallah hepimizin olacak.
hayırlısı olsun canım napalım bende aynı bildiğin gibi işte hala bekliyorum bu ay 2. yılımı doldurdum hayırlısı olsun canım arkadaşım napalım annen rahatsızmış galiba geçmiş olsun allah şifalar versin cnm
olsun canım rahat ol bak bende 24.ayımdayım artık ama napalım sabırlı bekliyoruz işte inşallah bizimkilerde gelirler biran önce sıkma canını bitanem.annem içinde çok sağol canım ALLAHIM herkese acil şifalar versin .
fatoş hamişlik nasıl gidiyorrrrr,benimde yarın kontrolum var 6 aylık oldu oğluşummm,bakalım aylık kontrolunde bu ay neler değişmiş,cok tekmelıyoooooo uyutmuyo benı baya bı haşeri olacak sanırım🙂seninki harekete basladımı
canım benim sen beni ısrarla hamile yapıyosun ama benim melişim ısrarla gelmek istemiyo daha teyzesi.yani hamile değilim daha yok bişey yeğenimiz yekmeliyo demkki hee ay maşallah maşallah büyümüş artık o.ne güzel yanlız değilsin canımcım