canım benim çok sağol kendimi toparladım ve geri döndüm canım pek fazla yine giremem işlerim çok yoğunlaştı ama fırsat buldukça yazmaya çalışıcam canım.
ya sorma güne güzel başlamak gibisi yok.ben çok kafaya takmam aslında ne olursu olsun da demek her insan da oluyor bazen.BİZE BU HAYATI VEREN ELBET BİZİM SIKINTILARIMIZA BİLİR.VE VERDİĞİ HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR.HER KIŞIN ARDINDAN MUHAKKAK BİR BAHAR GELİR
ne yoluna girmiş bilmiyorum ama iyiyim çok şükür midem karışık gene ama onu bile düşünmüyorum.sen nasılsın canım.ALLAHIM kat kat içi ferahlığını sizlerede versin inşallah
yok yok bebiş bana daga gelmek istemiyor galiba 🙁( bu ay da olmadı, hayırlısı bakalım. bu ay bir de enfeksiyon kapmışım idrarımdan kan bile geldi. reglim yarın bitiyor hemen kadın doğum uzmanına gideceğim.
ODA OLUCAK inşallah canım benim az daha sabır.geçende arkadaşımla doktora gittik oda beş aydır felan deniyor olmadı.doktor da bir seneden önce tedavi önermiyorum dedi.yani herkese göre değişirmiş bazısı ilk ayında hamile kalır dedi bazısı 12.ayında bir sene kesinlikle moral bozmadan denemek lazım dedi.sabır güzel kardeşim birazcık daha sabır