Kader,kismet biraz da bu isler,cok uzerinde durdugumuz zaman moralimiz daha cok bozuluyor,moral bozuklugu ve stres bu dogal sureci etkiliyor.Simdi sadece bekleme donemindeyim,Insallah hayirlisiyla tum bekleyenler muradlarina erir.Allah,hayirli evlatlar nasip etsin.
selam melekler artik calistigim icin ve de saat farki oldugu icin internete giremiyorum pek.gerci 2 ayligina calisiyorum daha sonra tekrar beraber olacagiz.ama calismak iyi geldi bana bebek olayini falan hic dusunmuyorum .bugun itibariyle regl oldum ben okuyanlar listeyi degistiren arkadaslara soylerse beni listeden cikarsinlar.hepinizin guzel haberlerini bekliyorum.
fatoscum senden cok umutluydum ama demekki daha vakti degilmis canim.demesi kolay geliyor ama lutfen kendini uzme canim.birgun mutlaka olucak canim
eysancim senin hamilelik haberine inan cok sevindim.saglikli bi hamilelik gecirmen ve saglikla kucagina alman dilegiyle canim.kendine cok iyi bak taze anne
Günaydınnnnnnn canlarımmmm sizleri çok özledimm kafam biraz daha rahat şuan çok şükür iyiyim.forma girer girmez süper bir haber aldım bu sabah çok mutlu oldummm.
Eyşancım rabbim sana sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallah.Kucağınada almayı nasip etsin.çok sevindim canım benim.
selam canım şuan daha iyiyim çok şükür daha rahatımmm annem hastanede onunla uğraşıyoruz işte biraz canım ona sıkkın 2 haftadır hastanede yatıyo şekeri yüksek dengleyemediler 2 hafta için çok iyiydi bu 1-2 gün yine fenalaştı biraz canım sıkkın yani sen nasılsın tatlım?
selam canım şuan daha iyiyim çok şükür daha rahatımmm annem hastanede onunla uğraşıyoruz işte biraz canım ona sıkkın 2 haftadır hastanede yatıyo şekeri yüksek dengleyemediler 2 hafta için çok iyiydi bu 1-2 gün yine fenalaştı biraz canım sıkkın yani sen nasılsın tatlım?