Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ya burdaki herkesden güzel haberlerini duymayı öyle çok istiyorum ki.nasıl bunalıyor insan biliyorum çünkü çok iyi anlıyorum hepinizi ve hep dua ediyorum tez amanda ALLAHIM hepinizi melişlerinizle buluştursun inşallah

canlarım kan testimde pozitif pazartesi doktora görünüceceğim değerim 1570,82 bu hesaplamalarımdan biraz fazla geldi ama bilmiyorum hayırlısı olsun şimdide bunu kafaya takmayım demi?allahım isteyen herkese nasip etsin..

canımcım tekrar hayırlı uğurlu olsun melişin.herşeyide kafayı takma öyle .ALLAH sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasib eder inşallah

canımcım tekrar hayırlı uğurlu olsun melişin.herşeyide kafayı takma öyle .ALLAH sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasib eder inşallah
semracım son adetin ilk günüden hesaplanıyorsa haftalar ben 4haftalık hamileyim 4 hafta için normal değerlermi diye bakıyorum netten..şimdide bunu kafaya taktım çünkü yüksek geldide bana🙂

semracım son adetin ilk günüden hesaplanıyorsa haftalar ben 4haftalık hamileyim 4 hafta için normal değerlermi diye bakıyorum netten..şimdide bunu kafaya taktım çünkü yüksek geldide bana🙂
evet canım son adet tarihinin ilk gününden hesaplanıyor.ben kan tahlili yaptırmamıştım galiba🙂evet evet yaptırmadım.takma öyle şeylere.değerin neye göre yüksek diyorsun ki boşver ya bu güzel duygunun tadını çıkarmaya bak.bir hafta sonra felan bulantıların kusmaların başlıcak zamanın olmaz o zaman sevinmeye🙂

meleklerim ben 1ekimde rahim filmi çekildim ve akabinde hamile kaldım..göğüs uçlarımda acıma ve göğüslerimde aşırı şişkinlik vardı bu benim adettende önce olduğu için önemsemedim ama benim en belirgin belirtim şayet belirtiyse çok fazla rüya görmemdi kızlar..belimde batmalarda oldu evim soğuk ondan olabilir ama elim ayağım hiç ısınmadı..bunun dışında bişeyler olmadı inanın herkes bunu farklı farklı yaşıyor ben belirti olarak neler neler beklemiştim aylardır🙂inşallah pazartesi sıkıntısız atlatırı güzel haberleri size veririm teyzeleri ..herkese duacıyım