mrsm cim inş hamişsindir,eğer kanama gelmezse yerleşme kanaması olabilir,ya da üstüne görme....ama stresten de çok üzüldüysen reglini engellemiş de olabilirsin,bekle bakalım testi de sabah yap,kişiden kişiye değişiyor canım,bazısının reglisinden 3 gün önce bile çıkıyor,bazısının baya geçmesi gerekiyor,ama benim gördüğüm genelde regli günü hamiş olanların çift çizgi çıkıyor sen sabah yapmayı unutma...hayırlısı canım....
Öyle miiiii aman bol bol kan yapıcı şeyler ye. bu durum seni daha da halsizleştirebilir. Evet olabilir canım belki de bahar yorgunluğudur. iyi hadi başka birşey olmamasına sevindim.
2 sene 2 ay oldu canım ama benim yara problemlerimde vardı evlendim 6. aydan sonra doktora taşınmaya başladım. benimde daha yeni başladı bu ay bde geçen ay film çekildim anca yani 1 sene normal diyolar
kızlar test için bekleyemiyorsanız fortelin erken gebelik testini alın,%99 güvenilir,5,7 gün önce yapabiliyorsun,ben bu ay yapmadım,aldım bekliyor,yumurtlama günümü kaçırdığım için reglimi bekliyom, testi de boşa harcamayayım dedim,pahalı çünkü...ama şüphelensem yapardım
mrsm cim inş hamişsindir,eğer kanama gelmezse yerleşme kanaması olabilir,ya da üstüne görme....ama stresten de çok üzüldüysen reglini engellemiş de olabilirsin,bekle bakalım testi de sabah yap,kişiden kişiye değişiyor canım,bazısının reglisinden 3 gün önce bile çıkıyor,bazısının baya geçmesi gerekiyor,ama benim gördüğüm genelde regli günü hamiş olanların çift çizgi çıkıyor sen sabah yapmayı unutma...hayırlısı canım....
merhabaaaa canım seninle de epeydir görüşemiyoruz. inş. kısmet bakalım. dün üzülmüştüm ama çabuk unuttum. stresim yok yani. bugün öğleden sonra test yaptım çıkmadı birşey. belki de reglim gelir bir iki güne kadar. bekleyeyim bakalım ne olacak. ümitlenmek istemiyorum, regle de hazırlıklıyım, evet hayırlısı canım.
merhabaaaa canım seninle de epeydir görüşemiyoruz. inş. kısmet bakalım. dün üzülmüştüm ama çabuk unuttum. stresim yok yani. bugün öğleden sonra test yaptım çıkmadı birşey. belki de reglim gelir bir iki güne kadar. bekleyeyim bakalım ne olacak. ümitlenmek istemiyorum, regle de hazırlıklıyım, evet hayırlısı canım.
bende ne olsun canım ben bu ay çok rahatım,attım kafamdan listeye adımı yazdırmamak da çok işe yaradı,regli günümü bile tam bilmiyom...eşimle geziyom,çocuksuz olmanın tadını çıkarıyom,ayrıca bukadar beklemişken aralıktan sonra olmasını istiyorum aslında,biliyorsun yaz tatilinden yararlanmak için,hem de domuz gribi de korkutuyor beni,hamileler için çok tehlikeli biliyorsun,biz öğretmenler de malum risk durumundayız...öyle işte,biliyorsun ben bu ay yumurtlama testi aldım uyguladım o günleri kaçırdığımı da bildiğim için hamişlik beklemiyorum,inş senden güzel haberler alırız.