teşekkür ederim okuduğunuz için işte rabbim ne kadar büyük asla olmıycak dediğimiz zaman allaha bırakalım o versin bizze mucizeyi rabbim herkese böle güzellikler veriri inşallah
Canım o topik asıl efsun arkadasımıza ait ve o arkadasımızz şuan hamile... işe yarıyor ama o gebeliğinden dolayı takip edemiyor formu.. ben ise son 4aydır cocuk dusunmuyorum eşm askere gidecek bizde bebek işini erteledik... ateş olcme yontemi aslında cok guzel bir yontem kendi vucudunuzu tanıyorsunuzzz.. yumurtla zamanınızından tut sağlıgınızda bir sorunlar oldugunda da hemen anlıyorsunuz.. ben hamile kalmak isteyenlerin bolumunun uzun sure takipcisiydim pskolojik olarak insan cok rahatlıyor burda dertlerini paylaşaraktan... fakat dediğim gibi biz bebek fikrine asker donusune kadar araverdik...
cnım evet ben 2 rkadaş biliyorum ikiside olunmsuz sonuç çıktı ama bu demek değilki seninda olumsuz olacak aramıza hoşgeldin inşallah bebişin tutumuştur ne zaman test yapacaksın
bu hafta sonu test yapacağım.çok ağrılarım var.bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi bilmiyorum.ben kafama takmam oluruına bırakırım diyordum öyle olmuyormuş bu yola girilince insanın düşünceleri tamamen değişiyor.psikolojim bozuldu valla.bu konuyu çevremde pek fazla kişi de bilmiyor insan birileriyle konuşma ihtiyacı hissediyor ne olur bana yardım edin.
Kızlar dün reglim geldi demiştim ama sadece wc deyken geldi ve bir daha olmadı dün de bugün de ve şimdi hala reglim yok. Sizce bu durum normal mi? Belki gelir diye hala bekliyorum ama test aldım birkaç saat sonra test yapıcam. Normalde en geç 24 üne kadar olmalı, beklemeliyim sanırım.
teşekkürler dilacım, öncelikle aramıza hoşgeldin. cesaretim vaaarrrr çünkü dün reglim geldi diye yeterince üzülmüştüm. artık daha da üzülmem. asıl 25 ine kadar regl gelmezse o zaman yapmalıyım 2. testi ama bugün yapacağım bir tane.
bu arada aşılama hemen tutmayabiliyor canını sıkma tedavine devam et canım.