Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar iş yoğunlaştı bi an yazamdım bende hazırlanıcam kpss ye çalışıyorum ama daha yoğun bir iş istiyorum yoksa gerçekten atamıycam kafamdan bebek işini bakalım hayırlısı eyşan benim hala gelmedi

neyse kızlar hadi hepinize iyi akşamlar bende çıkıyorum, heyecanlı bir hafta olacak hepimiz için sanırım burada bulunanların hepsinin adeti yakın, HADİ HAYIRLISI...

inşallahhhhhh inşalllahhh eyşancım ben hamiş değilsem bile senin olmanı gerçekten istiyorum rabbim isteyen herkese versin
ah canım ne güzel insansınki kendin değilsen bile başkasınınki hele hiç tanımadığın birin hamileliğini istiyorsun..en güzel mümin örneği..müslümanın kendisinden ziyade başkasına yaptığı dua daha makbulmuş birbirimiz için dua edelim..

kızlar selam cuma akşamı dr. a gittim, ama keşke gitmez olaydım,
rahim ağzında yara ve polikistik over başlangıcı dedi.hipoglisemini tedavi ettirmeden hamile kalmayı düşünme dedi, en az 10 kilo vermen lazım dedi.dedi de dedi kadın, zaten hiç sevmedim kendisini , bir daha asla kendi doktorumdan başka doktora gitmeyeceğim.Bide bana demez mi ; ne var niye bu kadar çok istiyorsun ikinciyi filan diye , manyak kimbilir ne zannetti,daha üç aydır deniyormuşsunuz , yeni istemişsiniz, yok niye bu kadar takmışım, uyuz, bende dedimki ben 5 senedir istiyorumda kocamı ancak ikna ett,m dedim.
Netice olarak arkadaşlar eşimde bunları duyunca ara verelim dedi önce hipoglisemiyi tedavi ettirelim dedik,zaten onun için verdikleri ilaçta yumurtlamayı düzenliyormuş, hanımefendi öyle dedi.Şimdi aybaşını bekliyorum,endokrin doktoruna gideceğim,zaten o diyet filan verecektir,bu aradada normal düzende devam ederiz herhalde.Bu arada bu ay tutup tutmadığını göremeyeceğini söyledi,ama sağ yumurtalığımdan yumurtlamışım bu ay.İşte böyle arkadaşlarım , iki arkadaşım klomenle ilgili sorular yollamıştı ama ben soramadım çok üzgünüm , kadın o kadar uyuz o kadar höt höt konuştuki araya onları sıkıştıramadım.