Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım inşallah hamişliktendir bu belirtiler senden umutluyum ben çünkü rahim filminden sonra hamile kalanlar çoğunlukta allahım gönlüne göre versin hayatım
ah ah canım tüm isteyene versin allahım ne deyim yoksa yılbaşına kadar mühlet verdik eşimle kendimize sonra aşılamayla başlıcaz işte doktor yaptığı tüm film ve tahlillerde bişey olmadığını söyleyince normal yollarla biraz deneylim diyoruz ama allah ol demedimi olmuyor işte..

hoşbulduk tşk, evet az kaldı 3-4 gün gecikmezse tabi. kasıklarımda ağrı var ve göğüslerim hassaslaştı sızlıyor bazen. ama bilemiyorum hamileliğe yormak istemiyorum.
ay tarihim geçmiş unutmuşum bile diyenlere bayılıyorum bense gün gün saat saat sayıyorum yanlış yaptığımıda biliyorum..ama olmuyor işte kendimi dinledikçe ah belim ağrıdı ah şuram battı ah ucu acıdı offf offf kpssye hazırlanmaya başladım 2010da bi girsem bi yerede şöyle meşgalem olsa..

Valla bende hiç birbelirti yok bir tek belim ağrıyor ve sinirlerim gergin 3 gün falan öncede işteyken acayip bir baş dönmesi oldu geçti hepsi bu kadar, sende takma kafana canım bu kadar olacağı varsada olmuyor bak mence takıntı yapıyor insan

eyşancım geçen 2 ay boyunca herşeyin takibini yapmaya çalışmıştım sonuş hüsran olunca çok üzülmüştüm. bu ay sadece yumurtlama dönemini kaçırmamaya çalıştım o kadar. allah verdiyse gelmiştir bebeğim. sana tavsiyem kafana takma rahat ol, hep beraber rahat olmalıyız. ben de 21-22 sinde regl bekliyorum bakalım hayırlısı.
kpss hazırlığı senin için iyi olur kafan dağılır, inşllah iyi puan alırsın.

amin canım inşallah
canım kontrolde herşeyin normal çıkmış ne güzel allaha şükür hiç bi sorunun yok bundan sonra yapman gereken rahatlamak ve kafaya takmamak inşallah aşılamaya gerek kalmadan alıcaksın bu güzel haberi illa bu ay olsun die şartlandırma kendini rahat ol bak ne güzel karar almışınız eşinle bu süreyi stressiz geçir bitanem emin ol bebeşin gübüşüne gelicek

Bizim işimiz varda ne oluyor ki taktımı insan yine aklından çıkmıyor..

arkadaşlar hepinize teşekkürler..hepimiz kafamızdan bunu atmalı günlük işlerimize adapte olmalıyız bunu başarmak için elimden geleni yapıyorum ama ailem arkadaşlarım burda yaşadığım şehirde olmadığı için çalışmadığım için evimin sessizliği bile beni rahatsız ediyor ve üzüyor..bebişim göbüşüme düştüğü anda benim yoldaşım olacak bu sebeple aklımdan çıkmıyor..anne olmayı çok istiyorum çok

Canım benim hepimiz çok istiyoruz ama işte istemek yetmiyor bazen, bazı şeylerin olması için ilahi güçler gerekli, bu bebek işide böyle Allahım ol demeden olmuyor işte..