Bu becayiş tayini yerinize gelmek isteyen biri varsa sizi de hemen yollarlar.. yerinize gelmek isteyen yoksa biri gelene kadar bekletebilirler, siz nerdesiniz şu an..
o hiç belli olmaz belki sağda solda bulunduğunuz yerli olan birileri vardır ve istemiştir oda tayin belki yakınlardan olabilir, öylede isteyen çok memleketine yakın diye yakın yerleri yazan oldu bizim adliyede
bi dönem beyayişi düşündük ama kimse bulamadık tayin sonucunu bekliyoruz bakalım sen savcılıktaydın heralde savcıkta çok zor be güzelim kazalara otopsiye falan gidiyomusun
bi dönem beyayişi düşündük ama kimse bulamadık tayin sonucunu bekliyoruz bakalım sen savcılıktaydın heralde savcıkta çok zor be güzelim kazalara otopsiye falan gidiyomusun
şehnaz...............................20 Ekim nur85................................21 Ekim özzlemm...........................21 Ekim Lalezar...............................22 Ekim mrs.m................................22-24 Ekim duygum_06........................24 Ekim birmur...............................24-25 Ekim Desen.................................27 Ekim ela_1982............................28 Ekim Yazgülü24........................30 Ekim ebruaker....................3-4 Kasım burcums.......................9 Kasım arzu85.............................13 kasım
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr)
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr)
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(Ekim anne adayı süperrrrrrr))
slm arkadaşlar..lalezarcımm belirti falan varmı adetle ilgili?bende batmlar ve şişkinil ayrıcada göğüsde şişkinlik acıma var bilemiyorum ne olacak filmden sonra hamile kalmayı çok taktım kafama hayırlısı
slm arkadaşlar..lalezarcımm belirti falan varmı adetle ilgili?bende batmlar ve şişkinil ayrıcada göğüsde şişkinlik acıma var bilemiyorum ne olacak filmden sonra hamile kalmayı çok taktım kafama hayırlısı
canım inşallah hamişliktendir bu belirtiler senden umutluyum ben çünkü rahim filminden sonra hamile kalanlar çoğunlukta allahım gönlüne göre versin hayatım