Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

geçen ay adetim bittikten 1o gün sonra falan çektirdim canım geçen ay zaten olmazdı bu ay ilk mühlet bizimki bakalım 😀
çektirdim yani canım

26 gun......10/10/2009......36.6.
27 gun......11/10/2009......36.5.
28 gun......12/10/2009......36.7.
29 gun......13/10/2009......36.7.
30 gun......14/10/2009......36.7.
31 gun......15/10/2009......36.7.
32 gun......16/10/2009......36.7.
33 gun......17/10/2009......36.6./B]

kızlar son bir haftadır ateş ölçüyorum ben, ayın 10 da regl olmam gerekiyordu, olmadım hala, 12. de kan testi yaptırdım negatif çıktı, bu ısı değerleri bişey ifade ediyor mu, yorumlanabilir mi

geçen ay adetim bittikten 1o gün sonra falan çektirdim canım geçen ay zaten olmazdı bu ay ilk mühlet bizimki bakalım 😀
çektirdim yani canım
canım neden sordum çünkü adet olursan 2.günü gel dedi doktor bende rahim filmi çekildim 1ekimde.. şimdi beni ikinci gün çağırmasıyla aşılamaya başlamışmı oluyorum?hiç bir sorun yok şimdiye kadar biraz daha normal yollarla denemelimiyim yoksa aşılamaya geçmelimiyim 13 ay oldu bebek isteyeli ...aşılamadan çekincem çoğul gebelik

ısı değerlerini yorumlayamıcam ama tatlım belki giderek çoğalır hcgen 1hafta geçmiş az değil

şu an snele aynı seyşrdeyiz canım ben 2 senedir şstşyorum olmadı benim tüplerim tıkalıydı galiba biri filmden sonra açıldı çünkğü ben çok acı çektim ve dr çok baskı yaptı biri bu sayede açılmış olabilir dedi. banada dedi adet olursan 5. gününe kadar gel dedi. bende bekliyorum bugün olmam geekir geçen ay 20 sinde oldum.bugün olmazsam 20 sine kadar bekliycem sonra yine dr yolu bakalım bu aydan umutluyum açıkçası ama hiçbir belirti yok adet belirtileri var her zamanki gibi
çoğul gebelikten korkma rabbim uygun görürse olur. aşılamaya ben pek güvenmiyorum dr den 3 ay sadece ilaç tedavisi istiycem. normal yolla gebe kalmak %25 ken aşılamayla %20 normal ilişkiden farkı yok yani. evet eğer gidersek bu ay aşılama tedavisine başlanacak canım

aynen canım yaşadıklarımız bende 24ünde adet olmuştum geçen ay şimdi 24ünde olmazsam ne ala🙂olursamda 2.en geç 3.günü gel yapılacak işlemler var dedi rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi var allahım inşallah bizede nasip eder..bende aşılamayı hemen istemiyorum tüplerim açık eşimdede sorun yok hormon tahililleri desen temiz bu yüzden biraz deneylim diyoruz yumurtlamam ve çatlamam bunlarda normal seyrinde...ilaç tedavisi denilen tam olarak ne canım?

canım uzun yazacağım ksr bakma. büyük bir ihtimal klomen veya glophen verecek yumurtayı gelişririp çatlaması için. benim eşiminde tahlilleri tamam. bana yumurta takibi yapılmadı adetlerim düzenli die ama galiba bu ay onuda yapacak. benim tüpler tıkalıydı açıldı bitanesi açıkçası umutlandım nasip belki bu ay vardır. inşallah sende hamişsindir. banada dedi dr filmden sonra 3 ay mühlet veriyorlarmış zaten. inşallah bizde buna dahil oluruz. ben 2 senedir bişi yok sanıyordum bide maddi imkansızlıklar yüzünden çektiremedim filmi yani biri açılınca ne billim hevesmi yaptım ne. bende hemen aşılama istemiyorum 4 ay falan kullanırsam ilacı kullanırım. bide ilaç kilo aldırıyormuş . 2 ay falan denerim incir kürünü uygulayacağım ben oda ilaçla aynı görevi yapıyor. sende dene araştır canım saraçoğlunun sitesinden. çok hamile kalam var kür sayesinde. aynı zamanda eşinde keçiboynuzu kürünü uygulayacak yanlız. problem olsada olmasada yapack bunu. nasip bitkilerden de çare arayacağım bakalım.

çok uzun yazdım :minik:

teşekkür ederim canım uzun yazman hoşuuma bile gitti açıklayıcı yazmışsın ne güzel sağolasın...bencede deneyelim 3 4 ay hayırlısı olsun..