yaz günesi Üye Üye 14 Ekim 2009 #23.921 vahide-m' Alıntı: inşallah çabuk geçer canım senin ne kadarlık oldu bebişin Genişletmek için tıkla ... gececek cnm katlanıyoruz bebegımız ıcın cnm bebısım buyuyo yarın 4.5 aylık olacagız yolu yarıladım artık sız gelıyosunuz
vahide-m' Alıntı: inşallah çabuk geçer canım senin ne kadarlık oldu bebişin Genişletmek için tıkla ... gececek cnm katlanıyoruz bebegımız ıcın cnm bebısım buyuyo yarın 4.5 aylık olacagız yolu yarıladım artık sız gelıyosunuz
vahide-m Yeni Üye Üye 14 Ekim 2009 #23.922 *jellibon*' Alıntı: çok sevindim nurci uğraşmamışın hemen olmuş vahidem sende takmamışın kafaya gerçekten aslında olay sıkıntıda bitiyor sıkıntıyı bıraksak gerçekten olacakk allah kucağınıza almayı nasip etsiinnnnnnnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... aminnn canım Allah hepinize nasip etsin bende ilk 3 ay çok taktım kafaya bütün belirtileri yaşadım sonra dediğim gibi düşünmedim ve o ay oldu
*jellibon*' Alıntı: çok sevindim nurci uğraşmamışın hemen olmuş vahidem sende takmamışın kafaya gerçekten aslında olay sıkıntıda bitiyor sıkıntıyı bıraksak gerçekten olacakk allah kucağınıza almayı nasip etsiinnnnnnnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... aminnn canım Allah hepinize nasip etsin bende ilk 3 ay çok taktım kafaya bütün belirtileri yaşadım sonra dediğim gibi düşünmedim ve o ay oldu
*jellibon* Daimi Üye Üye 14 Ekim 2009 #23.923 allah sanada kucağına almayı nasip etsin yaz güneşi çok sevindim adına
fatoşşş Yeni Üye Üye 14 Ekim 2009 #23.924 nurci' Alıntı: sağol fatoşcum ben iyiyim çok şükür.asıl sen nasılsın nasıl gidiyo.umarım her şey yolundadır. Genişletmek için tıkla ... şuan için daha görmedim kırmızıları canım inşallah görmem sabırsızım diyorum ama yien beklemeyi biliyorum bakalım yarın ne olucak ?
nurci' Alıntı: sağol fatoşcum ben iyiyim çok şükür.asıl sen nasılsın nasıl gidiyo.umarım her şey yolundadır. Genişletmek için tıkla ... şuan için daha görmedim kırmızıları canım inşallah görmem sabırsızım diyorum ama yien beklemeyi biliyorum bakalım yarın ne olucak ?
vahide-m Yeni Üye Üye 14 Ekim 2009 #23.925 yaz günesi' Alıntı: gececek cnm katlanıyoruz bebegımız ıcın cnm bebısım buyuyo yarın 4.5 aylık olacagız yolu yarıladım artık sız gelıyosunuz Genişletmek için tıkla ... ayy maşallahh kocaman olmuş hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah..
yaz günesi' Alıntı: gececek cnm katlanıyoruz bebegımız ıcın cnm bebısım buyuyo yarın 4.5 aylık olacagız yolu yarıladım artık sız gelıyosunuz Genişletmek için tıkla ... ayy maşallahh kocaman olmuş hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah..
yaz günesi Üye Üye 14 Ekim 2009 #23.926 *jellibon*' Alıntı: ala sanada kucağına almayı nasip etsin yaz güneşi çok sevindim adına Genişletmek için tıkla ... sagol cnm artık sıra sızde sızden haber beklıyoruz
*jellibon*' Alıntı: ala sanada kucağına almayı nasip etsin yaz güneşi çok sevindim adına Genişletmek için tıkla ... sagol cnm artık sıra sızde sızden haber beklıyoruz
yaz günesi Üye Üye 14 Ekim 2009 #23.928 vahide-m' Alıntı: ayy maşallahh kocaman olmuş hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah.. Genişletmek için tıkla ... amın cnm hepımız alırız ıns saglıkla melıslerımızı
vahide-m' Alıntı: ayy maşallahh kocaman olmuş hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah.. Genişletmek için tıkla ... amın cnm hepımız alırız ıns saglıkla melıslerımızı
vahide-m Yeni Üye Üye 14 Ekim 2009 #23.929 benim çıkmam gerek kızlar sonra tekrar görüşürüz öptüm hepinizi...
*jellibon* Daimi Üye Üye 14 Ekim 2009 #23.930 yaz günesi' Alıntı: sagol cnm artık sıra sızde sızden haber beklıyoruz Genişletmek için tıkla ... sana hemen ben hamileyimmm demek isterdim ama olmuyor. raabbiim zamanını biliyor bakalım
yaz günesi' Alıntı: sagol cnm artık sıra sızde sızden haber beklıyoruz Genişletmek için tıkla ... sana hemen ben hamileyimmm demek isterdim ama olmuyor. raabbiim zamanını biliyor bakalım