iyiyiz cnm senınde mıde bulantın varmıs en kısa zamanda gecer ınş ac kalmamaya calıs bıde cok yeme az az sıksık ye daha rahat edrsın bende oyleydım sımdı gectı gıbı ama sabahları hala devam edıyo
inşallah canım ya şu bulantılar bitsin diye dualar edip duruyorum bende çok yorgun hissediyorum kendimi ne güzel uyumuşun sen ben zaten pek uyumazdım iyice uykum azaldı gece hep uyanığım iyice düzenim bozuldu doktor progestan verdi o uyku yaptı biraz ama oda gündüz 1 saat falan uyku yapıyo o kadar
iyiyiz cnm senınde mıde bulantın varmıs en kısa zamanda gecer ınş ac kalmamaya calıs bıde cok yeme az az sıksık ye daha rahat edrsın bende oyleydım sımdı gectı gıbı ama sabahları hala devam edıyo
çok sevindim nurci uğraşmamışın hemen olmuş vahidem sende takmamışın kafaya gerçekten aslında olay sıkıntıda bitiyor sıkıntıyı bıraksak gerçekten olacakk allah kucağınıza almayı nasip etsiinnnnnnnnnnnnnnnn
bende ıyıyım cnm hamılelık guzel gıdıyo mıde bulantım azaldı hatta gectı gıbı sadece sabahları oluyo sımdıde karın agrısı basladı normalmıs oda baska bıseyım yok allaha sukurler sen nasılsın uyku halınde gezıyomussun normal enerjı topluyosundur cnm uyu uyuyabıldıgın kadar ben yapamadım oğlumdan dolayı