Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

saol canım.evet gerçekten çok güzel bir duygu.hala inanamıyorum, sanırım hareketlendiğinde inanacam bu gidişle 🙂

ben fazla beklemedim canım,ilk ayda oldu bende şaşırdım.ama ben hiç bir ilaç felan kullanmadım korunmak için,eşim korundu.sanırım onunda etkisi oldu.

umarım canım sende hamile kalırsın en yakın zamanda.

sürekli var canım ya ölüyorum bulantıdan hiç yemek yiyemez oldum 3 aya kadar olurmuş sabretmeye çalışıyorum senin nasıl gidiyor

ayyy canım yaa o çok zor bulantı olayı.Allahtan benim hiç bulantım olmadı.ben paso uyuyorum,ruh gibi dolaşıyorum,sanki bütün enerjim çekilmiş gibi.

umarım bulantıların fazla sürmez canım..

ayyy canım yaa o çok zor bulantı olayı.Allahtan benim hiç bulantım olmadı.ben paso uyuyorum,ruh gibi dolaşıyorum,sanki bütün enerjim çekilmiş gibi.

umarım bulantıların fazla sürmez canım..
inşallah canım ya şu bulantılar bitsin diye dualar edip duruyorum bende çok yorgun hissediyorum kendimi ne güzel uyumuşun sen ben zaten pek uyumazdım iyice uykum azaldı gece hep uyanığım iyice düzenim bozuldu doktor progestan verdi o uyku yaptı biraz ama oda gündüz 1 saat falan uyku yapıyo o kadar

çok sevindim nurci uğraşmamışın hemen olmuş vahidem sende takmamışın kafaya gerçekten aslında olay sıkıntıda bitiyor sıkıntıyı bıraksak gerçekten olacakk allah kucağınıza almayı nasip etsiinnnnnnnnnnnnnnnn

iyiyiz canım.sen nasılsın?nasıl gidiyo hamilelik?kaç hafta oldun?

bana bak arka arkaya sorular çabuk cevapla bakiim :laugh::laugh:
bende ıyıyım cnm hamılelık guzel gıdıyo mıde bulantım azaldı hatta gectı gıbı sadece sabahları oluyo sımdıde karın agrısı basladı normalmıs oda baska bıseyım yok allaha sukurler sen nasılsın uyku halınde gezıyomussun normal enerjı topluyosundur cnm uyu uyuyabıldıgın kadar ben yapamadım oğlumdan dolayı

Galiba olurda bana nasip olursa anca hareketlendigi zaman inanirim 🙂

O zaman sen sansli anne adaylarindansin canim cunku beklemek, gun saymak insani cok yipratiyor 🙁

Bende evlendim ve hic ilac kullanmadim ve hic bir sekilde korunmadik ama daha olumlu bir sonuc alamadik.. 11 ay oldu yani 🙁

Insallah canim en kisa zamanda isteyen herkese nasip olur.. Opuyorum seni