Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam canımmm hala gelmemiş regl allah allah herkeste farklı etkilermi yaratıyo bu klomen acaba ya bende de gerçi kilo yaptı hissediyorum ama bakalımm başka yan etkileri olucakmı canım.inş.seninde gelir ozamn biran önce regl de rahatlarsın eminsin demi kan testinde negatif çıktığı

selam canım valla bizi unuttun zannettim heeee bi ara neyseki burdasın artık sanırım bol bol görüşürüz canım herşey yolundaymış çok güzel çok sevindim hadi bakalım bebeğin kalp atşınıda bi dinlede ozmn daha iyi olucaksın emin ol.

dur bakalım canım ya belkide hamişlik belirtileri bilemeyiz benimde arasıra kasıklarıma ağrı vuruyo karnım falan ağrıyo ama inş.hayırlara çıkar canım.fazla belirtim kalmadı yok gibi bişey bu grip çok fena halsiz kaldım iyice bi yanıyorum bi üşüyorum of of

selam kızlar nasılsınız?

vahidem sende hamileymişsin çok sevindim canım.Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin canım.

selam canım hoşgeldin nasılsın?

hoşgeldin canım aramıza.umarım sana da uğurlu gelir bana uğurlu geldi.
bende 12 hafta bitecek işte gebeliğimde.yorgunluk,uyku halnde geçiyo,canım bişi yapmak istemiyo o modlardayım son zamanlarda 🙂

Umarim ugurlu gelir canim ya..

Ay ne guzel cok cok sevindim senin adina ne guzel bir duygudur degil mi.. Allahim hayirlisi ile bebisini kucagina almayi nasip etsin..

Bu arada sormasi ayip olmazsa sen kac ay bekledikten sonra basarabildin hamile kalmayi?

Bol bol uyu canim dinlenerek gecir 🙂

Opuyorum

yok canım işim rahat şimdilik idare ediyorum zorlarsa çıkarım işten..
ramazan ayıydı oruç tutuyordum olmaz gözüyle baktım hep ev işi falan pek umursamadım ama kalmışım meğerse 🙂

nurcş canım sendemi hamilesin çok sevindim inan allah yardımcınız olsun darısı isteyenlerin başına inşallah

evet canım bende hamileyim c.tesi günü 12+1 günlük olcaz inşaallah.büyüyoruz yavaş yavaş.canım herkes en kısa zzamanda bebişlerine kavuşur inşaallah bunu bütün kalbimle diliyorum.hamile haberleri aldıkça çok seviniyorum.herkesin eli,kucağı dolar inşaallah...

slm cnm bende bu ay klomen kullandım sonrada iğnemi vurldum benim daha adetime çokk var ama karnım şiş balon gibi bir kilo aldım midem aşırı duyarlı hemen bulanıyo az bişeyde cnm aynaya baktığımda şaşaıyorum içinde hormon var sanırım ya balon gibiyim demekki gecikmede yapabiliyormuş bende 6 gün önceden olmuştum kullanmamda hayırlısı inşallah cnm daha farklı yaşadığın değişiklik varsa yaz olurmu bende yaşarsam ilaçtan olduğunu anlarım cnm