vahidem sen nasılsın ne kadarlık oldu nasıl hissediyorsun kendini. hamiş kalanlara aydrıca kızıyorum belirtilerini yazmadan hamiş kalıyo çekiyo gidiyo ayıp ama
ben de kilo yaptı ama herkeste yapar mı bilmem, normalde yediğim kadar yiyorum , iştahımda da bi değişiklik yok, ben aldığım 2,5 kiloyu klomene bağlıyorum, yumurtlama günüden sonra gözle görülür şekilde hissettim, ama dediğim gibi belki bende öyle olmuştur, herkeste aynı etkiyi yapmayabilir.
vahidem sen nasılsın ne kadarlık oldu nasıl hissediyorsun kendini. hamiş kalanlara aydrıca kızıyorum belirtilerini yazmadan hamiş kalıyo çekiyo gidiyo ayıp ama
haklısın canım kaçıp gidiyolar diye bende kızıyorum ama ben kaçmadım ki
izindeydim evde de sorun vardı nette giremedim şimdi işteyim rahat rahat yazarım...
ben belirtilerimi yazayım tatlım reglimden bi kaç gün öncesinde çok üşüyodum en önemli belirtim oydu bide ruh halim değişmişti bi an çok sinirli bi an çok duygusaldım reglim geçtikten sonrada hafif baş dönmelerim oldu fazla belirti hissetmedim bir hafta kadar geçtikten sonra test yaptım çıktı ama hiç beklemediğim ve kafaya takmadığım ayda hamile kaldım canım
bu arada 7 haftalık oldu cuma kalp atışlarını dinlemeye gidicez beni baya zorlamaya başladı midem çok fena kusmayada başaladım herşeyden tiksindim mutfağa giremiyorum bide geçen hafta kanamam oldu biraz düşük tehlikesiymiş ama atlattık çok şükür böyle işte..
hoşgeldin canım aramıza.umarım sana da uğurlu gelir bana uğurlu geldi.
bende 12 hafta bitecek işte gebeliğimde.yorgunluk,uyku halnde geçiyo,canım bişi yapmak istemiyo o modlardayım son zamanlarda 🙂
tamam ağlama vahidem ağlama 😀allah kucağına almayı nasip etsin aman dikkat et ne iş yapıyorsun eğer önensizse 3 ay çok önemli çık işten gerekirse canım. nasıl kafaya takmadan hamiş kaldın yani bişeylerle mi uğraştın