Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

anlıyorum seni canım, aynısını ben de ağustos ayında yapmıştım. siteden belirli bir süre uzaklaşmak bana iyi gelmişti. şimdi öyle çok etkilenmiyorum. eskiden başkalarının belirtilerini zorla kendimde arardım ya da psikolojik olarak etkilenirdim ama şimdi öyle değil. başkalarını rahat bir şekilde dinleyebiliyorum ama etkilenmeden ve herşeyi üstüme alınmıyorum. sen de bir süre ara ver bak sonra daha rahat olacaksın. rahatlayınca da bebişin gelecek, bebişlerimiz geleceeeeekkk 🙂

evet erken ama zaman ilerliyor istemeden...ilk ayda öyleydi günü denk gelmemişti. geçen ay dönemi ayarladık ama olmadı, bu ay da ihmal etmedik. dediğin gibi stres gitmiyor malesef. bu ayki yumurtlama günlerimin birinci gününde strese girmiştim sonra kafamdan attım. inşallah hayırlısı bakalım.

Calismaya devam edicez canikom.. zaman ilerliyor tabiki ama umitsizlige kesinlikle kapilmayalim.. Bende her ay regl donemimden 1 hafta once cok heyecan yapiyorum.. Buda biraz gecikmesine sebep oluyor her ay 🙁

Bu arada sen ne isle mesgulsun canim? Ev hanimimisin?

merhabalar tekrar yahu nasıl takmıycaz bilmiyoruz dimi. fatoşçum senden çok ama çok merak ediyorum inan allah gönlüne göre versin canım. olmazsa da üzülme ve bizim burdaki yazdıklarımıza pek umutlanma. üzülmeni istemem çünkü. inşallahg meleğim gelmiştir canım inşallah yerinde dir ama kaptırma bitanem kendiini. bende 2_ 2 ay hep hüsran hep hüsran . allah gönlüne göre versin.
tüm melişlerim allah hepimizin gönlüne göre versin

işinizi şansa bırakmayın bunu okudum araştırdım. erkek keçiboynuzu kürü uygulayacak kadın incir kürünü(havuçlu olanı) uygulıycak. bi yerde onlarda böle kür yapan ve hamiş kalanların listesini yaomışlar. ve hepsi 3 sy bilemedin 5 ay içinde hamiş kalmış listeye bir bir eklenmişler. ama kesinlikle ve kesinlkle sağlıklı beslenin ve kürü atlamadan düzenli olarak uygulayın. ben bu ay başlıyacağım ve aksatmayacağım. nasip bakalım

evet devam edeceğiz mecburen, ümitsizlik en kötüsü tabi. kafamıza taktığımız için ister sitemez reglimizi erteliyoruz, bu da bize ümit veriyor ama bir bakıyoruz ki reegl gelmiş hamilelik yok...o yüzden artık çok düşünmüyorum.

ben öğretmenim, okul kafamı dağıtmak için çok yardımcı oluyor.