Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hepimizin derdide, tek istegide ayni o yuzden herkesi o kadar cok iyi anlayabiliyorum ki..

Sabretmek lazim dedigin gibi.. ve inaniyorumki bu sabrimiz en kisa zamanda bir melekle odullendirilir Rabbim tarafindan..

Cuma mubarek gundur insallah o mubarek gunde o guzel haberi almak nasip olur sana..

Merhaba yazgulu, öncelikle aramıza hoşgeldin. Sana katılıyorum bu işler hiç de kolay değilmiş. Sanki filmlerdeki gibi zannederdim alakası yokmuş. İnşallah bizim de kucağımız yakında dolacak.

Merhaba canim, tsk ederim hosbuldum..

Kesinlikle anladim artik kolay olmadigini.. dugunum gecen sene kasim ayinda olmustu o zaman kendi kendime diyordum hap kullanmadigimi kimseye soylemeyecegim, yilbasinda kocama tam yeni yila girerken surpriz yapacagim diye.. Megersem cok fazla film, pembe dizi seyretmisim.. O kadar kolay sanmisim.. Su anda anliyorum iste o kadar kolay olmadigini.. Insallah bu yilbasi gelmeden bari dilegime kavusurum.. Yani hep beraber kavusuruz insallah..

Canim sen kac aydir ugrasiyorsun?

3 aydır ama sadece geçen ay ve bu ay iyi çalışma oldu. geçen ay olumsuz sonuç aldık. herşey normal ama olmadı. bu ay bilmiyorum açıkçası hamile kalamayak mıyım yoksa diye de korkuyorum. inşallah yanılırım. sağlık olarak birşey yokken neden olmaz anlamıyorum, stres vardı evet ama olmadan da olmuyor.
umarım bu yeni yıl sana müthiş sürpriz getirir. inşallah canım inşallah hepimiz hamile kalırız.

hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın
hoşbulduk cnm bende iim çok şükür forma çok sık giremicem artık çok takıyorum cnm yaa bundan sonra farklı şeylerle uğraşamya gayret edicemm ama sizleri takip edicem yazarım tabii yine girpi ama eskisi gibi girmiyebilir artıkk biraz kafamda dağatmak istiyorum hamilelik düşüncesiini
Hosgeldin canim.. Nasilsin?

Bende yeniyim bugun uye oldum 🙂

yazgülü hoşgeldin aramıza.burası çok güzel bi paylaşım alanı.işte biraz fazla kaptırıyoruz bazen ama napalım elde olmuyo.

3 ay daha cok erken canim umutsuzluga kapilmak icin.. Belkide gunu denk gelmiyordur senin yumurtlama donemine.. Ne bileyim bir suru neden olabilir canim saglik oldugu surece mutlaka birgun nasip olur..

Stres en buyuk dusman zaten bu konuda ama benim icin neredeyse imkansiz gibi dusunmemek..

Evet canim insallah yeni yilda hepimiz gobusleri buyuturuz 🙂

Hosbuldum canim.. Evet gercektende cok guzel bir paylasim sitesi.. Insanin en azindan yalniz olmadigini bilmesi, her derdini anlatabilecegi birilerinin olmasi cok guzel.. O yuzden burda yazan herkese cok cok tsk ediyorum.. Allah herseyi hepinizin gonlune gore versin..