sağol bende iyiyim, yok hiç belirtim yok 🙂 yalnız ara ara kasıklarımda ağrım oluyor acaba enfeksiyon mu var diyorum açıkçası. yumurtlama dönemimizde bitti, artık gerisi allahtan inşallah. sende var mı belirti?
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: arzu85...............................14 Ekim hazal3...............................15 ekim jellibon...............................17 Ekim nur85................................19 Ekim şehnaz...............................20 Ekim zuzuu................................20 Ekim özzlemm...........................21 Ekim Lalezar...............................22 Ekim mrs.m................................22-24 Ekim duygum_06........................24 Ekim birmur...............................24-25 Ekim Desen.................................27 Ekim ela_1982............................28 Ekim Yazgülü24........................30 Ekim
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr)
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr)
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(Ekim anne adayı süperrrrrrr))
sağol bende iyiyim, yok hiç belirtim yok 🙂 yalnız ara ara kasıklarımda ağrım oluyor acaba enfeksiyon mu var diyorum açıkçası. yumurtlama dönemimizde bitti, artık gerisi allahtan inşallah. sende var mı belirti?
bende kaç gündür kasık ve bel ağrısı mevcut yanlız bu ağrılar yumurtlama döneminden önce başladı halada devam ediyo bazen sanki regli olucakmışım gibi ağrım oluyo birde göğüs uçlarıma dokununca acı hissediyorum ve acayip rüya görüyorum inşallah bebişlerimiz gelmiştir bu ay ama bu belirtileri gebeliğe yormuyorum malum her ay yaşadığım şeyler 🙂
bilmem hiç toplamadım kaç ay dır istediğimi ama bi 5-6 ay oldu heralde belki daha fazla ben 3 yıllık evliyim canım sürekli erteledik sınavlardı kpssdi yerleşmeydi falan taaaa ki yğenim dünyaya gelene kadar ilk başlarda kafama çok takıyodum kendimi çok yıpratıyodum ama artık herşeyi oluruna bıraktım herşeyin hayırlısı olsun rabbim annelik duygusunu bizlerede yaşattısın
Anliyorum canim.. Ama en azindan once herseyi yoluna koyup ondan sonra calismalara baslamissiniz.. Biz evliligin tadini cikarmadan kendimizi bi stress altinda bulduk istemeden.. Hemen olur diye dusunduk belki ama her gecen ay biraz daha fazlalasti bu duygu..
Bir bakiyorum kendi kendime diyorum bu kadar dusunme diye ama elden birsey gelmiyor iste..
Amin canim herseyin oldugu gibi bununda hayirlisi insallah..
bende kaç gündür kasık ve bel ağrısı mevcut yanlız bu ağrılar yumurtlama döneminden önce başladı halada devam ediyo bazen sanki regli olucakmışım gibi ağrım oluyo birde göğüs uçlarıma dokununca acı hissediyorum ve acayip rüya görüyorum inşallah bebişlerimiz gelmiştir bu ay ama bu belirtileri gebeliğe yormuyorum malum her ay yaşadığım şeyler 🙂
inşallah canım inşallah biz de bu duyguyu tadarız hayırlısıyla. en iyisini yapıyorsun, gebeliğe yorunca halimiz beter oluyor. ben de düşünmemeye çalışıyorum. belirtilerin güzel ama sonuç iyi olsun.