Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

arkadaşım spermler hızlı hücreler oldukları için vajinaya akar akmaz onlar yollarına koyuluyorlar .sperm hücreleri o yoğun akıntının içindeler zaten spermler yollarına devam ediyo o akıntıda daha sıvılaşmış şekilde geri akıyo zaten meninin yüzde biri spermlerden oluşuyo geri kalanı sadece sıvıdan onlar boşalma olduktan hemen sonra yarışa başlıyolar zaten geri kalanlarda hepsi dışarı çıkıyor merak edip korkulacak bir durum yok bende de oluyo.

Günaydın kızlar, umarım nepiniz iyisinizdir.
Sanırım ben bebek yapamayacağım.Hep bir sorun çıkıyor.Geçen ayki sistit,vajinit şikayetlerimden sonra halsizlik çabuk yorulma şikayetlerim geçmedi.Tekrar dr a gittim.Tiroidlerimde sorun varmış.Sanırım ilaç tedavisine başlayacağım.Moralim çok bozuldu.Bebek planlamaya başladığımız zamandan beri bi hastalığım çıkıyor sürekli.Umudumu kaybediyorum yavaş yavaş.Listede ismimin olması anlamsız artık.Çünkü bir süre olmayacak.Kimseyi merakta bırakmayayım dedim.Silebilirsiniz ismimi.Ama sizlerin iyi haberlerinizi bekliyor alacağım 🙂 Bana da dua edin kızlar.Ben artık tedavilerden deneyemiyorum bile.Bırakın tuttumu diye düşünmeyi deneyebilecekmiyiz diye düşünüyorum artık.

Teşekkür ederimm.Ne biliym işte insan herşeyi acayip karşılıyor bi bende mi oluyor diyo 🙁

canım benimmmm...hiç üzülme bak benim burada işyerinde bir arkadaşım var hem ileri derecede troid hastası hemde hipoglisemisi var.Ama ikiz bebek doğurdu hemde doğal yollardan 🙂 sakın üzülme canım benim ne olur ümitsizliğe kapılma.Bırak bakalım doğal akışına vücudun uygun zamanda bebişi yerine yerleştirir mutlaka....

canım benim selam.sen benden 3 gün sonra aşılama yaptırmıştın bugün 9.günün yani bu günlerde hafif bi kanama meydana gelirse korkulacak bi durum yok bebeğinizin yerleşme kanaması olabilir diye bilgiler okumuştum canım sanırım böyle bişey seninkide

Sağol canım yaa.Evet internette araştırdım biraz.Tiroid hastalarınında bebekleri oluyormuş.Ama zaman geçiyor,yaşım ilerliyor.Ve geçen her ay beni ümitsizliğe sürüklüyor.Artık hayırlısı olsun demekten başka yapacak başka bişeyim yok.

ümitsizliğe düşmen için hiçbir sebep yok asıl önemli olan bunlara doğru çözümler bulabilecek doktorlarla işbirliği yapmak yoksa troid sorunu bebeğe engel bir durum değil sadece düzene girene kadar birkaç ay kontrollerin olur sonra yine bebiş çalışmalarına başlarsın tatlım.. bu yaz bir çiftle tanıştım kadın koltuk değnekleriyle yürüyebiliyor ancak.. çocukken çocuk felci geçirmiş hiç tutmuyo bacakları asıl eşini tebrik ettim adam gayet yakışıklı düzgün eğitimli bir adam ve eşine nasıl aşık nasıl yardım ediyor ona.. ve şimdi sıkı dur... yanlarında da 6 aylık dünyalar tatlısı hareketli gözlerinden ateş çıkan sevimliliğin doruğunda minik efe'leri vardı.. tablo muhteşemdi.. istedikten sonra oluyor tatlım seni kocaman öpüyorummmm

benim de gizli şekerim var polikistik overim var ve 38 yaşındayım.. noolcak şimdi.. valla ben hamile kalmayı düşünüyorum🙂 elimden geleni de yapıyorum öyle bırakmak yokkkkk

Sağol şehnazcım.Söylediklerinde çok haklısın ama insan bu sorunları ilk yaşadığında ümitsizlğe kapılıyor,dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyor.Sanırım kısa sürede toparlanırım.İnş senin de bebişin gelmiştir de burdan güzel haberini alırız