Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar, sizden hem bilgi hem yorum almak istediğim bir konu var , hepimiz burada aynı amaç için bulunuyoruz, ben açık açık yazıp soracağım ne olur beni ayıplamayın , takvime göre ayın 11 i yumurtlama günümdü 7-9-11 ilişkiye girdik , ama her seferinde en az bir saat yatmama rağmen ayağa kalktığımda bir miktar meni dışarı geliyor, acaba spermler içeri grmiyor mu, kanalda mı kalıyorda ayağa kalkınca dışarı akıyor, bu konuda bilgisi yada fikri olan varsa bana bişeyler yazsın ne olurr...

desencim gayet normal hepimizde aynı şekilde oluyor merak edicek bişi yok gitmesi gereken miktar yoluna yani rahim ağzından tüplere doğru gidiyor zaten dışarıya akan bölüm işe yaramayan kısım canım
kızlar bi yardım edip fikir verin dedim ama kimseden ses çıkmadı.. KİME DİYORUMMMMM🙂 ilgilenin arkadaşınızla yawww
şimdi 3 ekimde aşılama yapıldıydı dün ve cumartesi kasık ağrısından öldüm bi de dün çok az pembe kırmızı lekelenme oldu noooluyooo yaa..

günaydın fatoşcum nasılsın tatlımm?umarım selzeh çok canını sıkmamıştır az çok tanıyoruz artık birbirimizi çok hassas biri o üzülmüştür tanıdığım kadarıyla bide bu ay ümitliydi baya görüşürsen onu merak ettiğimi sölersen iyi olur cnm inşallah yoğundurda açmıyodur cnm
sana bişey sorıcam fatoşcum sen bu tedaviden önce klomen ve çatlatma iğnesi olmuşmuydun olduysa kaç ay cnm

Tamammmm... 3 ekim +8 gün =11 ekim ..rahime yerleşme 6 ila 8 günde oluyor demekki bu yerleşme lekelenmesi olabilir. , anladığım kadarıyla regline daha var değilmi ondan değildir herhalde , hadi inşallah yerleşmedir cnm, bebiş haberi verirsin bize inşallah 🙂

valla benim ödüm patladı ağla ağla içim dışıma çıktı hem öyle sancı hem az da olsa kanama olunca bişi oluyo sandım
lalezara da olmuş öyle sonra regl olmuş hem de aşılama sonrası
bu arada benim reglime daha yaklaşık 1 hafta falan var