canım ateşin gayet yüksek bebk gelmiş olabilir.ama regl ateşinide bilmiyoruz.eğer geç döllenme oomuşsa testte negatif sonuç çıkması çok normal ateşinin yükselmesi inş bebişe işarettitr hayırlısı olsun ttalımm yarın da bekle bakalımm bide ölç yarın sabahta
dediğin gibi regl ateşimi bilmiyorum, bazıları galiba yüksek ateşle regl oluyormuş, içimden bir ses bu ay yok diyor , hiçbir hissim yok çünkü, belirti falan da yok, bakalım bir iki gün daha beklim sonra reglim gelmezse bir test daha yaparım.
günaydın fatoş, nasılsın, var mı belirti falan?
ben de birşey yok belirti namına, akıntım da kesildi, ağrım sızım da yok, test de negatif çıkıyor, sanırım klomen geciktirme yaptı, bir de regl olduğun gün mü düşüyor ateş, bir iki gün öncesi mi düşüyor, bilgin var mı bu konuda
günaydın canım şuan için belim ağrıyo bide hafif sol tarafımda bi ağrı var okadar.şuan grip oldum bende burnum akıyo boğazlarım şişti acıyo konuşamıyorum fazla 🙁sende test yapmışsın dur bakalım kız bazılarının geç belirginleşiyo sonucu belli olmaz yarın sabah yada ertesi sabah tekrar bi denrsin bakalım.şuan ateşine baktım da regl dereceni bilmiyorum ama ateşin 36.7 se ve regl derecene yakın bi değer değilse bence mükemmel diyebilirim canım.eğer regl olucaksan bi kaç gün öncesinden değerin düşmeye başlar canım.
Günaydın canımmm sağol şimdilik iyiyim sen nasılsın?
günaydın canım şuan için belim ağrıyo bide hafif sol tarafımda bi ağrı var okadar.şuan grip oldum bende burnum akıyo boğazlarım şişti acıyo konuşamıyorum fazla 🙁sende test yapmışsın dur bakalım kız bazılarının geç belirginleşiyo sonucu belli olmaz yarın sabah yada ertesi sabah tekrar bi denrsin bakalım.şuan ateşine baktım da regl dereceni bilmiyorum ama ateşin 36.7 se ve regl derecene yakın bi değer değilse bence mükemmel diyebilirim canım.eğer regl olucaksan bi kaç gün öncesinden değerin düşmeye başlar canım.
sağol canım ya inşallah güzel haberler alırız bendeki histe ne var ne yok ikilemdeyim hamile olursam süpriz olur heralde ruh halim çok değişti hep ağlıyasım var
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: Lost_Angel..........................13 Ekim arzu85...............................14 Ekim hazal3...............................15 ekim jellibon...............................17 Ekim nur85................................19 Ekim şehnaz...............................20 Ekim zuzuu................................20 Ekim özzlemm...........................21 Ekim Lalezar...............................22 Ekim hestia..................................22 Ekim mrs.m................................22-24 Ekim duygum_06........................24 Ekim birmur...............................24-25 Ekim Desen.................................27 Ekim ela_1982............................28 Ekim
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr)
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr)