Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kız öyle deme canım benım melek gıbısın yanı gerçekten hep güzel düşünüyosun
tatlım Allah ımda senın gönlüne göre versın ınsallah
inşallah canım ya bakalım eşimin de tahlilleri temiz çıktı bi 6 ay daha deneyin olmazsa gelin demiş sende korunmayı bırakmadan evvel gittiysen doktora doktora gitmek için acele etme.1 seneden önce pek ciddiye almıyorlar.

A.S CANIM nezle olmuşun ALLAH şifalar versin.dikkat et bulaşıcı bu aralar herkesde var.bende yeni yeni atlatıyorum.bir kilo limon içtim geçen akşam 🙂çok iyi geldi dene muhakkak
saolun kızlar teşekkürler kaç gündür ıhlamur içe içe ıhlamur ağacına döndüm bide nane limonu deneyim bakıyım
selzencim canım inşallah bu ay yerleşmiştir bebeşin göbüşüne canım dualarım sizlerle

kızlar yumurtlama dönemi bildiğim kadarıyla 24 saat oluyo dün diil evelsi gün galiba yumurtladım bel ağrısından anlıyorum yumurtladığımı bu gün kalktığımda yine bel ağrısıyla uyandım ve akıntımda var sizce buğün mü yumurtlama günüm bu ay o kadar çok çalışmamız olduki bakalım sonuç ne olcak ama iki gündür sallıyoruz allahım herşeyin hayırlısını versin herşey önlünüzce olsun

ne güzel canım bak temız işte hiç sorun yok rahatla artık ben çocuk düşünmeden önce gıtmıstım doktora bütün tahlılerımı yaptı alttan muaynede ettı hersey yolunda sorun yok baslayın çocuk düşünmeye dedı süper dedı hatta sonuçlar için ama bu 5. ayım bakalım ne olacak egerkı gelmezse bebiş hemen gıdıcem hormon testım için falan olmazsa yumurtlama takıbı ıstıcem benım doktorum 5 yıllık yanı baya eskı tanıyor benı özelıne gıdıyorum sorun olmaz canım hallederız ama bakalım doktor ne dıyecek sadece onu merak edıyorum 1 yıldır olmuyor desek bak nasıl ılgılenecekler🙂

bebiş için değmezmi kız sabah kalkmaya.ben de 5 dk daha uyumak için neler yapmıyorum.anlatsam gülersiniz.ama bu başka kalktım o zaman işte.eşim bile senin uykun benden kıymetliydi hayırdır diye kaç gün dalga geçmişti🙂

canım çok sagol sen daha ıyı bılırsın zaten yumurtlama zamanını akıntına bak ıyıce takıp et bakalım agrılarına bak ama bu aksamda çalış madem 2 gündür çalışma yoktu bu aksam devam et dönemım bıttı dıyede bırakma çalışmayı arada da olsa çalış yanı ınsallah emegının karsılıgını alırsın tatlım

ayyyy degmezmı hiç kız kıyamam ben ona ya yeterkı gelsın bebiş hep kalkarız napalım canım sen sabah çalışma o ay kaç sefer yaptın ve yattınmı hiç sabahkı çalışmalradan sonra🙂

ayyyy degmezmı hiç kız kıyamam ben ona ya yeterkı gelsın bebiş hep kalkarız napalım canım sen sabah çalışma o ay kaç sefer yaptın ve yattınmı hiç sabahkı çalışmalradan sonra🙂
3-4 kez felan denedik.yattım tabi sonra 1 saat felan ne olur neolmaz diye..4,5-5 arası felan kalkıyordum.yengem öle demişti.o saatler en uygun saatler diye.4-6 arası. adetiminden sonra 12. 14. gününe denk getirmiştim.zaten başkada yakalayamamıştım o günlerde.eşimin sayımı vardı işyerinde🙂tam verimli haftam kaçtı diye çok yanmıştım ama bence o iki günden birinde tuttu işte.

anladım canım ama doktorlar en uygun saat sabah 8 dıyorlar ama neyse bakalım kısmet olunca oluyor ne zaman olsa çalışma zaten sen kaç günde bır regl oluyordun tatlım

hormon tahlilleri içinde erken canım ben 1 sene beklicem eğer bi sorunum çıkmazsa tabi stresten olmuyor işte kafaya takıyoruz 1 sene dolsun teferruatlı gidicem inşallah.gelir yakında gelir seninki merak etme.