ya bende şimdi bişey düşündüm.ilça tedavisini başlıycam ya eğer bu ayolmazsam klomene başlıycam acaba bende bu ov. testi alsammıki daha yardımcı olur ama 5 tane var diosunuz her gün yapmak gerekmezmi yoksa 2 günde birmi yapıyosunuz en azından yumurtladığım günü bilirim (çok komik yaaa :minik: yumurtlyoz)
ya bende şimdi bişey düşündüm.ilça tedavisini başlıycam ya eğer bu ayolmazsam klomene başlıycam acaba bende bu ov. testi alsammıki daha yardımcı olur ama 5 tane var diosunuz her gün yapmak gerekmezmi yoksa 2 günde birmi yapıyosunuz en azından yumurtladığım günü bilirim (çok komik yaaa :minik: yumurtlyoz)
canım benım gıttıgıdıyor.com da var daha çok olanları ve çok uygun ıstersen ordan alabılırsın adetın bıter bıtmez baslarsın yapmaya daha dogru olur senın için tatlım🙂
teşekkürler canım. bu ay ilaç kullanmaya başlayınca eşime incir kürünü uygulayacağım bende yumurta çatlamaya yardımcı kürleri uygulayacağım detekçi olması bakımından. bunu klomenle yapsam zararı olurmu yoksa destelçimi olur
teşekkürler canım. bu ay ilaç kullanmaya başlayınca eşime incir kürünü uygulayacağım bende yumurta çatlamaya yardımcı kürleri uygulayacağım detekçi olması bakımından. bunu klomenle yapsam zararı olurmu yoksa destelçimi olur
japonica..............................10 Ekim @şK_MeLeĞ!......................11 Ekim selzeh..................................13 Ekim Lost_Angel..........................13 Ekim arzu85...............................14 Ekim hazal3...............................15 ekim burcums............................15 Ekim jellibon...............................17 Ekim nur85................................19 Ekim şehnaz...............................20 Ekim zuzuu................................20 Ekim özzlemm...........................21 Ekim Lalezar...............................22 Ekim hestia..................................22 Ekim mrs.m................................22-24 Ekim duygum_06........................24 Ekim birmur...............................24-25 Ekim Desen.................................27 Ekim ela_1982............................28 Ekim
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr)
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr)
canım ben bu sabah araştırdım bu dediğini, medismartın prospektüsünde ^^clomifen ihtiva eden ilaçlar sonucu etkilemez, ancak siklus süresini etkileyebilir, bunun sonucunda da bir paket daha almak gerekebilir^^yazıyordu. Ama çatlatma iğnesi kullanılacaksa o testi etkisiz hale getiriyormuş. Benim araştırmam bu kadar. Ayrıca ben bu ay kullandım ov. testi, bir paket almıştım ne yazıkki, takvim yöntemine göre 11. veya 12. günde yumurtlamam gerekiyordu, ama testte hep silik çizgi yada hiç çizgi göremedim bu günlerde, sonrasını da zaten yapamadım 5 kit de bitmişti. Y geç yumurtladım, takvim yöntemi yanlış, ya da kit hatalı dicem ama güvenilirliği yüzde 90 diye okudum bir yerde, takvim yöntemi ise yüzde 75.