Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim reg günüm bugün aslında bugün olmazsam engeç p.tesi.28.günüm oluyo p.tesi.o günü hiç geçmedi.biz yinede 4 mayıs diyelim.inşallah olmam tabi.gerçi bu ay eşimle regl bitimi hemen 2 kez, birde reglime çok yakın günde 2 kezberaber olduk.tam yumurtlama günlerimizde eşimin işi dolayısıyla ayrıydık.bu ay aslında hamile kalma olasılığım çok düşük bu nedenle.ama Rabbim eğer isterse herşey mümkün tabi.
hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar.umarım bu ay bol hamişli biray olur

kızlar ateş ölçerek yumurtlama gününüzü öğrenebilirsiniz.ayrıca regl olduğunuz dereceyi de bilip regliniz yaklaşırken çıkan derecelere göre regl olup olmayacağınızıda bilirsiniz.buna göre hamile olup olmadığınızda en az 4 gün önceden anlaşılabilir.
isteyenlere bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim...

canım bu konu hakkında bilgi verirmisinin.
ben pek bilmiyorum ne yapmam gerekiyor ne zaman başlanıyor ateş ölçerek yumurtlama günümüzü nasıl hesaplayabiliriz.

tabiki seduş bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım bacım
hersabah yataktan kalkmadan ama aynı saate mesela en ideali 7-7.30 arası ölçülmesidir.yataktan kalkmadan dijital derece ile dil altından ölçülüyor canım.çıkan dereye göre tayin yapılıyor canım
istersen sen günlük ölç.ben bir sayfa açayım bu konuyla ilgili günlük derecenize göre bilgi verebilirim

Kızlarr kendinizi bu kdr derin düşüncelere bırakmayın bizde çok yöntem denemiştik ama o dönem hamile kalamamıştım sadece adetin 11. gününden sonra 2 gün arayla düzenli ilişkiye girdik ve işde o dönem hamile kaldım🙂 hayırlısıyla sizde inşalalh güzel haberler verirsiniz

Son düzenleme:

evet genel olarak doğru söylüyosun esra fakat özellikle adetleri düzensiz olanlar için iyi bir yöntemdir bu ateş ölçme yöntemi.
isteyen dener isteyen denemez değilmi?

AuSSie-AnGeL = 23-24-25 Mayıs
fatoss =
?
efsun_55 = 4 Mayıs
OMRU HAYATIM = ?
menekshe = ?
SEDUŞ = 26 Mayıs
zuzuu = 14 Mayıs

Oldumu canım 🙂 Özür olsun unutmuşum... 🙂