Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah olmassın canım..yazmışsın kocişimle sensizde mutluyum 🙂 inşallah 3 kişi daha mıutlu olursunuz🙂))))
nasılsın zuzucum hallettinizmi lokanta işlerini?ahhh ahh yordun kendini iyice tabi çok üzülmüştüm senin için ama yorgunlukla alakası yok bende aynı şeyi yaşamıştım ve hep kendimi suçladım ama öyle değil oluşurken bi sorun olursa yada gelen spermde bi bozukluk varsa vucut direk atuyor işte.geçmiş olsun tatlım inşallah tekrar yaşamayız.

sende aramıza yeniden HOŞGELDİN tatlım.inşallah bizim kadro sana uğur getirir ve hamilelik haberlerinle seviniriz hep beraber.sende aşılamamı yaptırmıştın tatlım?

inşallah canım yok hayır sadece rahm filmi çekildim tüplerim taklıydı galiba zar zor birini açtı dr. şimdi sağ taraftaki yumurtayı geliştirmek istiyor oda ilaç tedavisi uygulıycak bakalım adetimin gelirse gidicem başlıycaz inşallah gelmez ve bunlara gerek kalmaz ama gelicek gibi ağrılar var daha şimdiden

günaydın canım sanada hayırlı cumalar🙂 nasılsın
sağol tatlım benim iyiim çok şükür reglimin bitmesini bekliyorum.kocişimde az önce doktora gitti bakalım ne olacak.meraktayım yani.bende kendimi buraya attım.sen nasılsın tatlım?senin rüyan şevvalin habercisiydi inşallah gelmiştir meleğin tatlım..

ınsallah sonuçlar ıyı olacak canım benım bende ıyıyım işte regl günümü beklıyorum neler olacak dıye merak içindeyım heyecanlıyım bu ay olursa zaten ınanamıyacagım🙂

canım benim hayırlsıı olsun yaaa ama inşallah gelmez reglin hiç belli olmaz regl belirtileri ile hamilelik belirtileri nerdeyse aynı.ama sorunu bilmek tedavinin mümkün olması bnlarda güzel şeyler.

yaaa bende ne rüyalar gördüm allahım belkide meleğe işarat etti ama hiç biri olmadı yani gebelik oluşmadı inşallah seninki bunun habercisidir

ınsallah sonuçlar ıyı olacak canım benım bende ıyıyım işte regl günümü beklıyorum neler olacak dıye merak içindeyım heyecanlıyım bu ay olursa zaten ınanamıyacagım🙂
niye inanmıyon kızzz sen inamazsan inanma ben inanaırım oyyy kıyamam ben o küçük meleğe.canım yaaa inşallah gelmez ALLAHIM NE OLUR ŞU MÜBAREK CUMA GÜNÜNÜN HÜRMETİNE SELZEHİ MELEĞİNE KAVUŞTUR RABBİM.aminnnnn...

ayyyyy canımya sen bırtanesın kıyamam sana🙂ben agzın bal yesın Allah ım en kısa zamanda sanada hepımıze nasıp etsın yarabbım AMIN