yok canım yok malesef,biraz geç gelselerdi temizlikçi tanıdık bir bayan var onu çağıracaktım zaten kış temizliği için ama ani oldu vakit yok yani 2 gün sonra burdalar🙂
günaydın kızlar, bu sabah idrar testi yaptım gene sonuç: NEGATİF.
Bugün yada yarın regl olmam lazım, gene bana erken yapmışsın demiceksiniz herhalde...
günaydın kızlar, bu sabah idrar testi yaptım gene sonuç: NEGATİF.
Bugün yada yarın regl olmam lazım, gene bana erken yapmışsın demiceksiniz herhalde...
günaydın canım ıyıyım sen nasılsın sen test işinde çok acele edıyorsun azıcık sabırlı olsanda reglın geçse öyle test yapsan daha ıyı olacak bak sımdıden üzülüyosun kendını pekı kendınde degısıklık hissedıyomusun
günaydın kızlarr,size rüyamı anlatmak istiyorum.. rüyamda ben eşimle tekrar evleniyormusum..ve çok güzel kırmızı bi gelinlik giyiyorum kırmızı ayakkabılar falan çok güzel bi gelin olmuştum 🙂))(söylemesi ayıp) acaba ne demek bu bilgisi olan varmı..bu kırmızı gelinlik kına elbisemmiş bide beyaz gelinlik getiriyorlarr onuda ertesi gün giyecekmişim
günaydın canım sen test işinde çok acele edıyorsun azıcık sabırlı olsanda reglın geçse öyle test yapsan daha ıyı olacak bak sımdıden üzülüyosun kendını pekı kendınde degısıklık hissedıyomusun
normal regl öncesinden çok farklı hissediyorum, ama gebelikten mi yoksa klomenden mi anlamıyorum, mesela benim göğüslerim yada uçları regl olmadan önce hiç değişmesdi, şimdi uçları acıyor ama, birde dün sol kasığımda çok sancı oldu öğleden sonra başladı yatana kadar devam etti, özellikle oturup kalkarken çok sancı oluyordu. ama dediğim gibi klomne de gebelik belirtisi gibi beliritler veriyormuş diye okumuştum, sanırım bunlar o yüzden.