Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canim su an yavas yavas yumurtlama donemine giriyorum galiba bu ay tam olarak hesaplamadim .herseyi dogal akisina birakiyorum.yani kafama takmamaya calisiyorum .gecen ay senin gibi cok siki calismistik.birsurude belirti vermisti ama regl oldum .benimde senin gibi regl zamani gogsum agrimzadi ama gecen ay baya bi gogus agrisi cekmistim o yuzden umutlanmistim ama malasef ki olmadi.o yuzden bu ay belirti falan aramiyorum canim.herseyde vardir bi hayir

aynen kız taneleri seçe seçe yiyorum bende bide çabuk bitsin diye çocuklar gibi sona kalanları sayıyorum 5 adet 6 adet kaldı diye🙂kız hakikaten bu patatesi niye bu kadar seviyoz ki biz yanlız benimkiler sadece haşlama.aynen taze fasulye ısıtamıyordum bende kokusu iğrenç geliyordu şimdi hafifledi işte:🙂

ay kız inşallah,daha düne kadar bebeğim olsun diye dua ediyordum,şimdiyse Allahım bulantılarım geçsin ve benim iştahım çok çok açılsın diye dua ediyorum🙂
valla bende hamile kalinca cok kilo almak istiyorum cunku hayatim boyunca hep zayif oldum.boyum 1.68 kilom 50 .hamileyken insallah 15 -20 kilo alirim

anladım canım,o zaman bu seferde böyle deneyin bakalım,belli olmaz bebişin ne zaman geleceği🙂inşallah en kısa zamanda gelir canım bebişin🙂

inşallah canım ya.kendim için değilde.bebek gelişimine zararlı olur diye.ALLAH SANA DA NASİB EDER İNŞ.çok kafaya takma güzel kardeşim.her şeyin bir vakti saati var.bebişin gelcek allahın izniyle ama sırasını bekliyor.🙂

insallah canim.ama su 3 aylik donemde bebek zaten depodan besleniyomus o kadar onmeli degil onemli olan ondan sonrasi doktorlar oyle diyo sende kafana takip stresyapma

bende cikiyorum kizlar.malum burda saat aksamin 5 ine geliyo yemek falan yapmam lazim hepinizi optum .kendinize ve bebislerinize iyi bakin