Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

efsun 55..afiyet olsun hemşerim..gıda mühendisliğini nerede okudun..şimdi ne yapıyorsun..ankarada oturduğunu okumuştum..benim de çok yakın arkadaşlarım var ankarada..abim de gazi üni. de okumuştu..hepinizi çok öpüyorum..

bu arada ben de şu an reglimin son günlerini yaşıyorum ancak periyodum o kadar değişken ki..o yüzden bi regl günü veremiyorum🙂 keşke verebilsem..ama ovulasyonumu takip edicek doktorum bu ay.. gelişmeleri mutlaka yazarım..ilaçla yumurtlamam gerekiyormuş..o yüzden emin olurum..ne zaman yumurtladım ne zaman güzelim yumurtayı ziyan ettik haberiniz olur🙂

Selam canlarım bende şuan oturdum yumurtlama gunumu hesaplamaya çalışıyorum sizler ne alemdesiniz ????

Canım Meleklerim ben Mayıs ayının 23-24 veya 25inde regl olmalıyım... eger sizde tahmini olarak biliyorsanızz yazınki listemizi oluşturalımm..

AuSSie-AnGeL = 23-24-25 Mayıs
fatoss = ?
efsun_55 =?
OMRU HAYATIM ?
menekshe = ?
SEDUŞ = ?

Canım bende 26 mayısta regl olmam gerekiyor.
Şimdi hesapladım.Hadi hayırlısı kızlar....

AuSSie-AnGeL = 23-24-25 Mayıs
fatoss =
?
efsun_55 =?
OMRU HAYATIM ?
menekshe = ?
SEDUŞ = 26 Mayıs

Hadi kızlar listede iki kişi olduk... Gebe kalmak isteyenler neredesiniz... 🙂
Teşekkürler canım paylaşım için.. Hadi hayırlısı ikimizinkii yakın zamanlarda beraber bekleriz 🙂

saolasın hemşerim.samsunda okudum canım.şimdilik ev hanımıyım.bu sene içinde işe girecem nasipse artık bakalım.yoksa yine ev hanımlığına devam.hayırlısı olsun herşeyden önce...
sen kaç yıllık evlisin menekşe?

umarım yumurtanı eniyi zamanda en iyi şekilde kullanırsın canım ve hayırlısıyla bebişin seni bekletmeden gelir.

beni unuttunuz🙁 14 mayıs