Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım şöyle düşün: kasık ağrıları sadece belirli bir dönemde oluşuyorsa evet yumurtan çatladığı için ama sürekli haldeyse enfeksiyon falan olabilir. korkma ama takibe al tabi neymiş diye.
inşallah canım inşallah hiçbir şeyimiz yoktur, benim kendimde bildiğim enfeksiyon vardı ama geçti bence, ağrı falan yok hem kokulu akıntı da yok çünkü ama önemlisi rahim ağzında yara var. o da hamileliğe engel değilmiş hatta doğumla bile geçip iyileşirmiş. smear testi temiz çıktığı için kafama takmıyorum.

en zor gelen de bebek kararı alan kişilerden sürekli hamişlik haberleri gelmesi...tabi seviniyor insan ama onların nasıl bu kadar erken oluyor diye sormadan edemiyor...yani takdirin allahtan olduğunu biliyoruz aa insanoğlu işte sabırsız,yüreğine anlatamıyor...ben kendimi tanıyamıyorum kızlar,ben böyle bebiş isteyecektim🙁birkaç yıl öncesine kadar çoook uzak geliyordu,şimdi böyle stresli bir süreç olduğunu görünce ikinci bile yapayım diyorum,korunmayıp da peş peşe 🙂buarada daha önce de yazmıştım annenizin menopoz yaşı önemliymiş.o yaştan 8 yıl çıkarınca sizin yumurtalıklarınızın tembelleşeceği tarihi öğrenirmişsiniz,benim annem de erken menopoza girdi,onu da öğrenince iice tutuşttum🙂32 yaşına kadar yaptığımı yapacam🙂

mrs m cim ben 5 ay önce gittiğimde de devamlı ağrı vardı,yani ara ara ...ama ultrasonda hiçbişey görmedi,iltihap ya da akıntı da yoktu,zaten bende akıntı çok az oluyor.ama bi doktora da güvenmemek lazım tabi

doğru diyorsun canım, inşallah allah hakkında hayırlısını versin. bugün kasık ağrım var sağda ama yumurtlamadan galiba aman üşütmeyeyim de.

inan ben de senin gibi düşünüyordum eskiden çocuk da neymiş ayak bağı öfff derdim şimdi mumla arıyorum, allah aratmasın hiçbirimize inşallah en kısa sürede hamile kalalım.

o bebişlerden de uyuyanı benim ona göre selzeh bu sefer kızarım haa 🙂 kızlar ben kaçıyorum yarın yine aynı yerde ve saatte buluşmak dileğiyle esen kalınn sevgili dinleyenler....

ŞİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞT ELAAAAAAAAAAA AYIP OLUYOR AMAAAAA

o resimdeki bebek kimin acaba iyi bak bakalım