Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yumurtlama tespiti için netten sipariş ettiğim testler de gelmedi, geç kaldılar artık gelecek aya denerim,yumurtlama dönemi bitmek üzere çünkü.

aslında kaç gündür müthiş rahattım ama önceki gün stres yaptım, tam da yumurtlama dönemindeyim. biraz kaamdan attım dünden itibaren daha iyiyim. iyi yapmışsın canım evet benim en yakın arkadaşım 4. ayında hamile kaldı, o da allah bize herhalde bebek vermeyecek demiş ve düzenli-hesaplı çalışmayı bırakmış anında hamile kalmış.
iyi bir doktor bulman güzel, git canım kontrollerini yaptır. ben de ekim reglinden sonra detaylı bir kontrole gidicem testleri yaptırıcam. otur bekle olmuyor valla.

oh iyi yapmışsın canım.o kremayı nasıl yapıyosun?yani be hiç denemedim de

merhaba fatoşçum,senin de haberlerini yakından takip ediyorum,inş hamişlik haberini de verirsin...bu sitede en çok hak edenlerdensin bence.canım kremayı hazır aldım,marketlerde satılıyor ya ,dolap kısımlarında...çok sık kullanmıyorum zaten,yağlı olduğu için ama yakışıyor ya...

canım senle regli ve yumurtlama tarihlerimiz hemen hemen aynı zaten,doktora da aynı tarihlerde gidecez görünüşe göre...ben biraz korkuyorum kasık ağrılarım nedeniyle,beş ay önce gitmiştim,bişey yok dedi ama hormon tahlilleri yaptırmamıştım.bakalım inş ikimizin de bişeyi yoktur.kasık ağrıları yumurta çatladığında da olurmuş,ben hep ona yoruyordum,ama hamişlik haberi de gelmeyince korkmaya başladım.

merhaba canım inşallah veririm canımmm burda kutlarız sevincimi hepberaber.🙂allah razı olsun canım.ben geçenlerde markete gittim ama bitürü bulamadım ya neyse tekrar bi araştırırm.

canım kasıklarda batma değilde ağrı olmuştu hemde baya şiddetliydi birde ara ara karnım ağrımıştı

anladım canım neyse beklicem artık biraz daha az kaldı zaten inş.gelmiştir benimde meleğim