Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim biliyorumm zordur senin içinde neyse sen kendine bak ya fazla yorulmadan hallet işlerini geri kalan vakitlerde de yat dinlen inş.geçicek bu günelrde merak etme.benim aşılamdan sonraki 8.günüm akıntım var hala belim ağrıyo göğüs uçlarımda kaşıntı var bide yürürken sol kasığımda biraz batmalar var.bide sol göğüs ile bel boşluğum heran hersaniye acıyo.akşam öylesine test yaptım evde çok silik bi çizgi çıktı ama bu iğnelerden ve kullandığımız hormonlardan dolayı hcg nin yüksek çıkmasından kaynaklanıyo büyük bi ihtimal bende ondan yaptım zaten bakalım bende çıkıcakmı diye 1 saat sonra çıktı silik çizgi hormonlardan bile olsa çizgiyi görmek güzeldi canım🙂

ya kızlar yardım edinnnnnnn, reglime 2 gün var daha ama benim sol kasığıma öğleden sonra bir sancı girdi ve hala devam ediyor, özellikle otorup kalkarken ve yürürken, belim çok ağrımıyor ama karnımın alt bölgesine özellikle sol tarafa el değmiyor, nedir bu ağrımıdır krampmıdır her neyse bilen var mı

merhaba kızlar bugün nasılsınız bakalım?

selam canım hışgeldin nasılsın?

canım benimde aynı ağrılarım var allahım hayra çıkarsın inş.

selam canım hışgeldin nasılsın?

canım benimde aynı ağrılarım var allahım hayra çıkarsın inş.

evet ya fatoş biraz önce okudum seninle belirtilerimiz paralel gidiyor, bende daha önceden hiç yaşamamıştım reglinden önce bile bu belirtileri, klomenden mi acaba demeden alıkoyamıyorum kendimi,meme uçlarım acıyor ve daha bir çıtı ortaya sanki , sol kasığımda bugün aşırı ağrı ve altımda sürekli bi ıslaklık hissi, inşallah klomenden değildir de hamileliktendir fatoşumm....

İnşallah canım inşallah ya hamileliktendir.

hoşbulduk canım sağol iyiyim, dün test haberini aldık daha erken dur bakalım[/QUOTE]

kız dün başımın etini eydiniz yap yap diye şimdide erken diyosunnn :n028:hem biliyosun be canım nedenini hormon seviyem yüksekmi diye baktım denemk amaçlı