Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sagol cnm cok sukur ıyıyız amın ılkı cok zor oldu bunda korkuyorum sezeryan bıle dusunuyom evet cnm sat tarıhıne gore 26 mart usgye gore 19 mart cnm
ne güzel cnm inşş az kalıyo yaa şaka maka zaman ne çabuk geçiyoo.heralde bende sezeryan düşünürüm olsa cnm normali büyük cesaret gerçketen ama yine de hayırlısı tabii

ne güzel cnm inşş az kalıyo yaa şaka maka zaman ne çabuk geçiyoo.heralde bende sezeryan düşünürüm olsa cnm normali büyük cesaret gerçketen ama yine de hayırlısı tabii
evet cok cabuk gecıyo hele bundan sonra daha cabuk gececek son aya kadar son ay gecmek bılmıyo aslında ben hep normal dogum ıstedım ılknde oylede oldu ama cok zor olunca bunda korkuyorum yınede ne guzelı normal tabıkı sezeryan gerekmedıkce

kızınmı olacak yoksa cırkınlesınce kız olur derler kasılma bendede vardı gecıyo sonra gerı baslıyo cnm

bilmiyorum ki canım.içime erkek doğuyo ama bilemem tabi.sağlıklı olsunda önemli değil.
ama bu ağrılar cidden insanı rahatsız ediyo, uyurken bile...zor iş miş bu hamilelik işi.birde doğum olayı onu şu an düşünmek istemiyorum.baktım bayağı zor eşimden isteyecem ikinci bebişi o doğursun 😛iha:😛iha:

cnm benım ben ılkınde hıcbısey anlamadım hatta doguma gıderken bıle merdıvenlerı kosarak ındım ama bu zor oldu sımdı bıraz daha rahatım ınş sende rahatlarsın cnm