fatoşşş Yeni Üye Üye 8 Ekim 2009 #23.021 burcums' Alıntı: saol canım inşallah bu ay hamiş kalıcan. Genişletmek için tıkla ... inşallah canım ya aminnn allahım yüzümü güldürür inşallah
burcums' Alıntı: saol canım inşallah bu ay hamiş kalıcan. Genişletmek için tıkla ... inşallah canım ya aminnn allahım yüzümü güldürür inşallah
fatoşşş Yeni Üye Üye 8 Ekim 2009 #23.022 duygum_06' Alıntı: slm fatoss nasılsın canım haberler sende test yapcaktın yaptınmı? Genişletmek için tıkla ... selam canım hoşgeldin yaptım testi ilk baştan bişey çıkmadı sobra bekliyim dedim 1 saat sonra baktım teste tekrar çok silik bi çizgi çıktı ama bunu ben gebeyim diye yapmadım biliyosun oyüzden zamanımı beklicem
duygum_06' Alıntı: slm fatoss nasılsın canım haberler sende test yapcaktın yaptınmı? Genişletmek için tıkla ... selam canım hoşgeldin yaptım testi ilk baştan bişey çıkmadı sobra bekliyim dedim 1 saat sonra baktım teste tekrar çok silik bi çizgi çıktı ama bunu ben gebeyim diye yapmadım biliyosun oyüzden zamanımı beklicem
ela_1982 Yeni Üye Üye 8 Ekim 2009 #23.025 bugun bir haller var ya forumda giriyorum kimse yok yada yazıp kaçıyosunuz hadi gelinde muhabbet edeli biraz kızlaaarrrr
bugun bir haller var ya forumda giriyorum kimse yok yada yazıp kaçıyosunuz hadi gelinde muhabbet edeli biraz kızlaaarrrr
Z zuzuu Yeni Üye Üye 8 Ekim 2009 #23.029 kızlar benim karnımın içi acaip kaşınıyor anlamadım neyin nesi?
S selzeh Hamiş Melek 8 Ekim 2009 #23.030 zuzuu' Alıntı: selam selzehcim.. Genişletmek için tıkla ... nasılsın canım ne var ne yok bakalım benımde arada karnımın içi kasınıyor o normaldır be canım bırsey oldugundan degıldır bence ya🙂
zuzuu' Alıntı: selam selzehcim.. Genişletmek için tıkla ... nasılsın canım ne var ne yok bakalım benımde arada karnımın içi kasınıyor o normaldır be canım bırsey oldugundan degıldır bence ya🙂