mrb canlarım ben bayadır gelemiyorum kızlar bnm sıpa beni baya zorluyo mide bulantıları baş dönmeleri şimdilik annemlerdeyim cumartesi günü evime gidicem o zaman görüşürüz bebişiminokadar gazı varki geçen gece hastaneye zor yetiştik doktorda içimi dışıma çıkardı ama bebekte problem yok dedi bebğide gördük daha küçücük bişey inşallah büyicek hepinizi çok özledim inş görüşürüz sizi çok seviyorum öptüm bitanelerim
kızlar fatos bana mesaj atmıs gebelık testını yapmıs negatıf çıkmıs daha adetıne zaman var bılıyorsunuz ama asılama oldugu için ılaçların etkısınden çitf çızgı çıkabılıyormus onu merak edıp yapmıstı ama negatıfmıs haberınız olsun
ya acaba hangi markayla yaptı fortel önermiştim ben ona ama biliyo musun tatlım sen? ya da öğrenebilir misin? benimki de çok silikti zaten ben demiştim ona sende çıkmayabilir diye çünkü o benden 2 gün önce oldu iğnesini yani atılmış olabilir kandan..
evet canım hem ileri yaş hem ilk ne süper bi ikili di mi? bi de bu ikiliye eşlik eden polikistik over ve gizli şeker var.. ne şenlik ama.. olsun çok eğleniyorum ben🙂
LALEZAR
bu arada yaşım o kadar ilerlemiş ki.. doktora gidip ben bebek yapmaya karar verdim dedim bir ay bile doğal yollardan olmasına müsade etmedi🙂 ve hemen aşılama yaptı şimid fatosss la beraber bekliyoruz bakalım noolcak önümüzdeki haftasonu belli olur ikimizinki de..
LALEZAR
bu arada yaşım o kadar ilerlemiş ki.. doktora gidip ben bebek yapmaya karar verdim dedim bir ay bile doğal yollardan olmasına müsade etmedi🙂 ve hemen aşılama yaptı şimid fatosss la beraber bekliyoruz bakalım noolcak önümüzdeki haftasonu belli olur ikimizinki de..
Bizde yaptırdık nisan ayında benimde tutmadı, yani tuttu da düştü gibi geldi bana çünkü her türlü gebelik belirtisi vardı ve adet günümden 8 gün önce oldum ..
Günaydın kızlarrrr dün akşam selzeh arkadşımla test sonucunu bildirmiştim fakat biraz bekeldikten sonra yaklaşık(1)saat falan silik çizgiyigördüm tam emin değilim ilk defa gördüğümden şaşkınlık içerisinde kaldım ama hala bakıp bakıp duruyurorumm ne kadar farklı bi olaymış🙂))
ya cnm çok pardon hiç görmemişim yazdığını sen akşamaları müsahit oluyosun malesef herkezde gündüz burda çakışamadık bir türlü umarım iyi gidiyodur herşey görüşmek üzere cnm
Günaydın kızlarrrr dün akşam selzeh arkadşımla test sonucunu bildirmiştim fakat biraz bekeldikten sonra yaklaşık(1)saat falan silik çizgiyigördüm tam emin değilim ilk defa gördüğümden şaşkınlık içerisinde kaldım ama hala bakıp bakıp duruyurorumm ne kadar farklı bi olaymış🙂))
cnm ne güzel görmen ama ne olur fazla kaptırma kendini herşeye hazırlıklı olmak lazım malesef bu dünyada bu ay çok aklında tedavi sayesinde ama adet olursan düşünemiyorum halini lütfen cnm onada hazırla kendini inşallah bebğine kavuşursunda bidahaki haftada görürsün o çift çizgiyi cnm