hoşbulduk tatlım ya ama ben kaçırdım valla gırgırı.internetin azizliğine uğradım tam zamanında.sen nasıslın canım bende bu gün hormon testi yaptırdım ama fsh sadece sonuç 7.68 çıktı yaptıran varmı kızlar sizin sonuçlar nasıl?
olsun be canım ıyıyım bende işte nasıl olayım beklıyorum günümü neyse sanırım normal bu sonuç tam emın degılım ama kesın ögrenınce yazarım yıne tatlım ben çıkıyorum ıyı aksamlar
VARYA zorla bulaştırdılar.geçer inş.misafirler de sırayla döndüğü için mecbur yani.bir şey desem hazırlık yapma dicekler öylede benim içime sinmez..bol bol limon içiçem zaten.sen nasılsın canım ya.akşam okudum da test felan yapıcakmışın.sakın ha.günün bir geçsin hele.durup durup yanlış bir şey çıkar kendini yok yere üzer durursun
hoşbulduk tatlım ya ama ben kaçırdım valla gırgırı.internetin azizliğine uğradım tam zamanında.sen nasıslın canım bende bu gün hormon testi yaptırdım ama fsh sadece sonuç 7.68 çıktı yaptıran varmı kızlar sizin sonuçlar nasıl?
eve gidince bak olurmu fatoşumm 6 ile 10 arası normal yazıyo bazı sitede bazısında 5 ve 7 civarı normal yazıyo benimkide 7 olunca biraz kokrtum açıkçası doktora gidicemde zaten o zamana kadar en azından rahatlıyım.
Merhaba sultan,bende baktım şimdi testlerime yapılmış fsh benimde 7,2 çıkmış.dr hormon testlerin çok iyi demişti.Sanırım bu da normaldir.Yanlız bu sonuçların normal aralıkları adet gününün kaçıncı gün olmasına göre değişiyor.benim testim reglimin 13. günü yapılmıştı ve normal aralıktaydı.
eve gidince bak olurmu fatoşumm 6 ile 10 arası normal yazıyo bazı sitede bazısında 5 ve 7 civarı normal yazıyo benimkide 7 olunca biraz kokrtum açıkçası doktora gidicemde zaten o zamana kadar en azından rahatlıyım.
6 nın altında ise mükemmel
6-9 arası çok iyi
10-13 yumurtalık rezeervinde azalma
13 üstü ise uyarılması çok zor.
Tabii birde vajinal ultrasonla yumurtalık rezervlerine bakılıyor buda ne kadar yumurtan varsa gösteriyor bazen fsh yüksek olup yumurtaların durumu iyi olabiliyor.
Merhaba sultan,bende baktım şimdi testlerime yapılmış fsh benimde 7,2 çıkmış.dr hormon testlerin çok iyi demişti.Sanırım bu da normaldir.Yanlız bu sonuçların normal aralıkları adet gününün kaçıncı gün olmasına göre değişiyor.benim testim reglimin 13. günü yapılmıştı ve normal aralıktaydı.
merhaba canım. benim reglimin 3. günü canım bu gün yaptırdım işte.çok yüksek değil tabide.bakalım benim doktor ne diyecek.bu arada sen ne yaptın her şey yolunda mı bittimi hastane işleri?
6 nın altında ise mükemmel 6-9 arası çok iyi 10-13 yumurtalık rezeervinde azalma 13 üstü ise uyarılması çok zor.
Tabii birde vajinal ultrasonla yumurtalık rezervlerine bakılıyor buda ne kadar yumurtan varsa gösteriyor bazen fsh yüksek olup yumurtaların durumu iyi olabiliyor.