Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yahuuuuuu çimde olacak hissi var sanki bu ay olsun artıkkkkk olsunda tek tek patır patır doğuralım dimi hayırlısı bakalımmmm
ya güzel kardeşim insandan o his hiç gitmiyo ki zaetn bu ay olmazsa bi daha ki ay var gibi gelmeyecek mi? yine gelecek.. bana geldiler artık mesela bu bebiş mevzuuundan.. iş hissetmeyle olsa keşke biz çok istediğimiz için beynimiz bi his fışkırması yaptırıyo ki bize sorma gitsin🙂 sağım solum dört bir yanım his🙂
bu arada demin kardeşim geldi çalışıyo da geçerken uğramış benim silik çizgiyi çekti telefonuyla bizim geline gösterecekmiş.. gelin de telefon açıyo abla çok merak ediyorum silik çizgini bi göreyim dedim diyo.. ailecek manyaklaştık🙂 normal mi bunlar ya biri açıklasın banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya silik çizgiler diye bi grup mu kursak acaba tutmazsa aşılamalar.. yani normal çizgiler olmasa da aşılama yapılacağı sürece silik çizgi garanti zaten🙂 iyice gittim kızlar ben? bu gidişe dur demek isteyen var mı🙂

aaa öyle mi yok okumadım denk gelmemişim demek ki, üzüldüm hayırlısı olsun.

kızlar size doyum olmuyor sohbet çok hoş ama şimdi gideyim yine gelirim, sevgiyle kalın.

hoşçakal canımm sevgiyle kaş gülegüle yien beklerizz..🙂

yahuuuuuu çimde olacak hissi var sanki bu ay olsun artıkkkkk olsunda tek tek patır patır doğuralım dimi hayırlısı bakalımmmm

ah ah o hislerde olmasa biz nasıl yaşıcaz inşallah dediğin çıkarda hepimiz hamiş oluruz canımmm

ayyyy canım yaaa sen çok yaşa emi 😛iha: desene ailecek sıyırdıkkk oda güzel olmayanlar neyapsın demi ama hatta sen o resmi büyült as bi duvara gören sormasın baksın ordan

kız yedın kafayı ıyıce gıttı beynın bak dur yaaa azcık rahatla relax ol bırak oluruna sılık çızgıymıs falan bosverrrr bebek gelmısse bellı olacak nasılsa zamanla dur artık🙂

o bebişlerden de uyuyanı benim ona göre selzeh bu sefer kızarım haa 🙂 kızlar ben kaçıyorum yarın yine aynı yerde ve saatte buluşmak dileğiyle esen kalınn sevgili dinleyenler....