Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hiç karısmam önce ben yazdım canım aldım göbüşü sen kendıne başka begen veremem çünkü artık yerlestı göbüşüme nasıl vereyımkı sana benım oldu yanı melegım🙂

iyi hadi sen üzülme şimdi inşallahhhhh yerleşmiştir de o gün gelince güleriz aldın göbişide oldu diyeeee seninde az kaldıya inşallhhhh

ABBOOOVVVV kız bu ne kalabalık maşallah maşallah hemde gırgır var,hemide bensiz kızzzzz kambersiz düğün olurmuuuuuu!!BEEENNN GELDİİİMMM!!!

fatoşcummm bence böle devam edin hep aynı şeyleri konuşmak yoruyo insanı kafanız dağılmış olur hemde tam gaz devammm

evt canım ay iyi geldi bu valla stres attık ayolll🙂

veee şimdide göbüşleeerrrrrrr

desen , ela , fatoşş, mrs m , nur , selzeh , şehnaz

ayy yerim ben o 3.göbekliyi hemde ayıcıklı çıkmışımmm daha doğmadan bebeğime aycıklar almışımm yaaaa sizin varmı bebeğinizin ayıcığı

iyi hadi sen üzülme şimdi inşallahhhhh yerleşmiştir de o gün gelince güleriz aldın göbişide oldu diyeeee seninde az kaldıya inşallhhhh

ayyyy kıyamam sana kız verdın bana göbüşü teyzesı o da senın yegenın olacakya ondan yanı yeterkı gelsınde melegım belkıde gelmıstır ama gelmemıste olabılır Allah bılır yınede o gün geldıgınde aglamayayımda ben🙂

slm kızlar bende temmuz bıraktım hapı.artık ogluma bı kardeş zamanı geldı de geciyo .oglum 2 ye başladı bu sene.bakalım bu ayın 11 de hasta olmazsam müjdeyı paylaşıcam sizlerle.ama cok kötuyum bılmıyorum gunum gelmeden belırtı olurmu.neyse allah herkeze hayırlı ewlatlar wersın..