hep bu benim kocam yüzünden akşam beni kızdırdı kızdırdı sonrada gidicem nöbetçi ecz.den alıcam dedi bende inat ettim alma ben kendim alırım dedim nerde inat orda git yat🙂oalcağı bu işte ama sabah ilk işim haber vermek olucak buraya
valla ben yaptım benim harika silik çizgim cebimde kardeşim bilmem valla🙂 iğneden miğneden silik milik çift çizgi işte alla alla yaaaa🙂
hayatımda ilk defa bi çift çizgim oldu
görmemişin çift çizgisi moduna girdim hemen🙂
valla süpersin be desencimmm ne güzelde dilli şakire gibi yapmışsın benide tobik bir yüzzz dil papuç gibi tam ben valla yanlız şehnazında süper tiplmesi 😛iha:bayıldımmm😛iha:
desencim sağol canım ya biz sana hormon doktoru bulalım sen bizi mağara adamı yap bi de adam yani bari mağara kadını olaydı güzelim ya🙂
benim için ne düşünüyosan allah sana iki katını versin🙂
zaman falan işlemez uleennnnn meni gaza getirmeyinnn ulennnnnnn yapmasını biliyorum lakinnn almak için ecz.göremiyorum buralarda kuzum🙂offf çılıdrdım iyice hanelerdeki yaban misali🙂😛iha:izlermisniz
Ayyy valla bende çok güldüm hatta tuvaletim var gülmekten altıma kaçırcam diye sandalyeden kalkıpta gideyim tutuyomm 🙂
bende bendeeeeee evet ya merak ediyoruz ama öfff niye eczaneniz yok orada aaaa[/QUOTE]
burası mahrimiyet bölgesi sanırım burada herşey yassahhh🙂ama gerçekten yok canım akşama size bi iyilik yapıcam nasılmı?selzeh arkadşımla size haber uçurucam merak etmeyin
ohhhhhhhhh bensiz coşmuşsunuz oldumu ya ben daha yumurtlama dönemine girmedim diyemi desen benide koyda bakalım o resimde ne beyeneceksin benim yerime!!!