Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gebeliğin ilk belirtisi sıklıkla geciken bir adettir. Sabah halsizliği ve günün her saatinde gelebilen bulantı hissi,gebeliğin diğer erken belirtilerdendir.Bazı kadınlarda sabah halsizliği daha ağır seyredebilir.Küçük ama sık öğünlerle midenizi hiç bir zaman tam olarak aç bırakmayarak ve biraz daha fazla dinlenerek sabah halsizliklerini bir derece hafifletebilirsiniz.Bazen sabahları kalkmadan yenilen birkaç adet kraker ya da benzeri kuru besin maddelerinin alınması ve kızarmış,baharatlı ya da asitli gıdalardan uzak kalınması da bu konuda size yardımcı olabilir.Bulantı oluşmasına neden olabilecek yiyecekler de dahil olmak üzere kokulu her nevi maddeden uzak kalınmalıdır.Bazı kadınlarda da sabah halsizliğine ek olarak ,gebeliğin ilk iki yada üç haftasında tat alma duyusunda değişiklikler olabilmektedir.Aşerme de denilen bu durum bazı gıdalara karşı aşırı istek duymakla kendini gösterecektir.
Bunların dışında şu gibi değişiklikleri de farkedeceksiniz. Göğüsleriniz dolgunlaşacak ve muhtemelen daha hassas hale gelecek,aerola denen,meme ucundaki koyu renkli halka genişleyecek ve daha da koyulaşacaktır. Vücudunuz süt yapmaya başlama hazırlıkları içinde olduğundan areola üzerindeki bezler daha dışarı doğru fırlayacak ve meme üzerinde silik bir şekilde görünen mavi renkli venler ( ince toplar damarlar ) daha belirginleşerek,bariz görülür hale geleceklerdir.Bu aşamada ya da gebeliğinizin herhangi bir döneminde mukotik ( sümüksü ) bir vajinal akıntı da başlayacaktır.

canım inşallah 48 saati geçtimi ayyy had bakalım

hadi hadi inşallah şehnazcım , bebişin gelmiştir belki.

bu arada netten bulduğum bilgileri ekliyrum ama , yer kaplıyor derseniz yazmayayım..

benim adetlerim düzenli die dr hormon testi istemedi açıkçası bende şüpeleniyorum bu durumdan adetlerim aksamaz hiç acaba ondanmı istemedi
canım adetlerinin düzenli olması tabii ki harika ama asla!!! hormon profili elinde olmadan bir gebelik planlamak iyi bir fikir değil.. sen doktorunu zorla hemen yapılsın adetin 3. günü yapılması lazım birkaç hormon var önemli olan ve yüksek ya da düşük olduklarında dışarıdan herhangi bir belirti yapmayan ama gebeliğe engel olan hormonlar.. lütfen ezbere gitmesin bazen o kadar ufak problemler o kadar kısa sürede halledilebiliyor ki neden bu kadar isterken bu kadar üzülesin ki.. üstelik bir-iki ay değil 2 sene beklemişsin.. en hızlı şekilde bu işi hallet canım bu senin en önemli işin olsun.. o doktor hakkında da hiç iyi niyetlere sahip olamadım bu durumda ben

ya ne biliiim kızlar adam öyle diyo da dün de ben tüp bebek merkezinden sordurdum yanlış pozitif sonuca neden olabilir dediler burda da paylaştım zaten fatosss da aynı durumda diye ama bugün de benim doktorum öyle dedi.. valla tanıdık birisi olsa keşke de rahat rahat sorsak yaaa amaaannn hiç umutlanmak istemiyorum neden diceksiniz yani tabiii muhteşemmmmm bişi olur da.. bana mı denk gelicek ilk seferde böyle bişi bilmiyorum..

Sperm arttırıcı karışımlar

havuç kürü : Taze sıkılmış havuc suyunu hiç bekletmeden içine bir kaç damla yağ damlatarak , sabah akşam aç karnına 1 bardak ..

keçi boynuzu :6-7 adet keçi boynuzunu küçük küçük kırıp yarım litre suda 3 dakika kaynatıyosun ..
yalnız k.boynuzunu kaynayan suya ilave ediyosun 3 dakikadan sonra ocağı kapatıp 20 dakika bekletiyosun sonra keçi boynuzunu içinden çıkarıyosun
yine bunuda ilk hafta sabah akşam aç karına yarısını sabah yarısını akşam içecek.sonraki 3 ay akşamları aç olarak kullanılıyor..

HİNTLİ BİLİM ADAMLARI BAZI MEYVELER VE DENİZ ÜRÜNLERİNDE BOL MİKTARDA BULUNAN LİKOPEN MADDESİNİN ERKEK KISIRLIĞINI TEDAVİ ETTİĞİNİ ORTAYA ÇIKARDI. ARAŞTIRMA YENİ DELHİ'DEKİ HİNDİSTAN TIBBİ BİLİMLER ENSTİTÜSÜ'NDE YAPILDI. YAŞLARI 27 İLE 49 ARASI DEĞİŞEN 30 KISIR ERKEK 3 AY BOYUNCA LİKOPEN MİKTARI YÜKSEK OLAN YİYECEKLERLE BESLENDİ. 1 İLE 20 YIL ARASIN DA KISIR OLAN VE NEDEN KISIR OLDUKLARI BİLİNMEYEN DENEKLERDEN 19'UNUN PARTNERİ HAMİLE KALDI.

SAYISI ARTIYOR:
BİLİM ADAMLARI ANTİOKSİDAN İŞLEVİ GÖREN LİKOPENİN SPERM HAREKETİNİ ARTIRDIĞINI BELİRTİYOR. HASTALAR MENİDE KALİTE YETER SİZLİĞİ, ANORMAL MENİ YAPISI VE HAREKETSİZLİĞİ GİBİ RAHATSIZLIKLARDAN ŞİKAYETÇİYDİ. SONUÇTA LİKOPEN DÜZEYİ İLE KISIRLIK ARASINDA DOĞRUDAN BİR İLİŞKİ BULUNDU. TEDAVİ SONRASINDA HASTALARIN YÜZDE 67'SİNDE GELİŞ ME KAYDEDİLDİ. SPERM HAREKETLİLİĞİ YÜZDE 73'ÜNDE ARTARKEN, YÜZDE 63'ÜNDE SPERM YAPISI DA GELİŞTİ.

MUCİZE YİYECEKLER:
  • KARPUZ
  • ISTAKOZ
  • İSTİRİDYE
  • KALAMAR
  • MİDYE
  • ÜZÜM
  • DOMATES
  • PAVURYA

hiç spermi olamayn bir kişi 3 sene sonra 3 ay bir bitkisel ilaç kullanrak 100 milyon sperm elde etmiş..
ilacın içeriği çakşır otu , çemen tohumu ekstersi ve zencefil eksteri ..

SABAH :hakiki köy yumurtası sarısı 1tane bagdat hurması
1 tahta kaşıgı
YAPILIŞI:1 KİLO BAL
350 GR ÖGÜTÜLMÜŞ POLEN--20 GR. ARI SÜTÜ --20GR KIRMIZI KORE GİNSENG-HİNDİSTAN CEVİZİ AMA BU CEVİZ GİBİ TOP TOP OLACAK ONU SEN ÖGÜTECEKSİN
ETRAFINIDA JELATİNLE sar ışık almasın mutlaka tahta kaşık olmalı
aç karnına bunlar bir avuç fındık
1 tane l.arginine l carnitine- spırulina
ballı süt bir su bardagı
kahvaltı sofrasında hakiki tere yagı bal-yeşil biber mutlaka var

ÖGLEN
DR.UN VERDİGİ KLOMEN 1 TANE
ÇAKŞIR OTU KÖKÜ BİR SU BARDAGI
SÜTLAÇ İÇİNDE VANİLYA VAR AMA MARKETLERRDEKİ DEGİL bu biraz pahalı aktarlardan alacaksın
genelde etli sebze yemekleri
AKŞAMA:

en az 200 gr kabak çekirdegi
yanında ballı süt 1 su bardagı

keçi boynuzu kürü --havuç suyu
cola yok, çay,hahve,kafeinli tüm içecekler yok

ya inasan doktoruna güvenmeli dimi ben güvenmiyorum açıkçası ama şimdi bi de burda bilinen bir dr ve çok iyi deniyor hamile bırakmadığı hastası yok. bakalım gitiiği yere kadar sonra değiştireceğim zaten. adetimin 4. güne gel dedi oturup eni konu konuşacağım.

şimdi tabi cuma sabahı 5'te yaptım iğnemi.. üzerinden 120 saat geçmiş oluyo.. tüp bebek merkezi ayrı diyo doktorum ayrı.. bi de olaki cuma ya da aşılamanın yapıldığı cumartesi tutmuş olsa.. çıkar mıki idrarda bu kadar erken melekler??? bilen var mı??

tabi tatlım sen hormon için konuş onunla bazen bizim yönlendirmemiz de gerekebilir.. kendi işine sen önem ver sen takip et en azından talep et bakalım bi yol bulacaktır o da..